joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PNL Dolj anunță miting pe 2 decembrie

Liberalii doljeni au anunțat astăzi că vineri, 2 decembrie, vor organiza, pe esplanada Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova, un miting PNL regional.

„Sunt cel care vrea deblocarea economică a Olteniei. Pentru asta avem nevoie de autostrada care urmează să se construiască. Sunt printre cei care vor ca structura de sănătate la nivelul regiunii Oltenia să aibă un spital regional modern, sunt printre cei care vor ca educația și sănătatea să fie priroritare în tot programul de acțiune al guvernului care urmează, sunt printre cei care vor ca la o muncă cinstită să fie un salariu cinstit, printre cei care vor ca pensiile să fie corecte și decente pentru toată lumea în România”, a spus președintele PNL Dolj, Nicolae Giugea, candidat la Camera Deputaților.

Deputatul Ionuț Stroe, candidat la un nou mandat în Parlamentul României, președinte al PNL Craiova, a adăugat: „Invităm toți craiovenii să vină să ne cunoască. Suntem într-o etapă extraordinar de importantă pentru noi, care coincide și cu o reformă internă, asumarea unor greșeli din trecut și, bineînțeles, asumarea unui viitor mult mai corect, mult mai cinstit, demonstrat și de o guvernare decentă și responsabilă, guvernarea Dacian Cioloș.”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Material electoral

 

Comandat de PNL Dolj, CUI mandatar financiar 11160004. Executat de Inter Regional Media SRL-D.

Politica