sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Calificare obținută în setul de aur

Deși s-au impus în tur cu 3-0, voleibaliștii craioveni au jucat slab în a doua partidă a sferturilor de finală ale Cupei României, în fieful lui LMV Tricolorul Ploiești, ce a avut loc miercuri seara. SCM U Craiova a pierdut returul contra ploieștenilor cu același scor cu care au câștigat jocul tur, 3-0, iar acest rezultat a făcut imposibilă diferențierea celor două echipe pentru a stabili formația care va merge mai departe în semifinale, fiind nevoie de un set suplimentar pentru a face departajarea. Primul set al meciului de la Ploiești a fost mai echilibrat, gazdele impunându-se abia cu 26-24, apoi au urmat două seturi în care elevii lui Pascu nu s-au mai opus la fel de mult, iar ploieștenii și-au făcut bine treaba și au adjudecat actele cu 25-19 și 25-20. Ajunși în setul de aur, craiovenii s-au regrupat realizând că mai au o singură șansă pentru a obține calificarea, lucru ce s-a întâmplat după ce SCM U Craiova a câștigat setul decisiv cu 15-9. „Nu am jucat ceea ce doream, dar ne-am atins obiectivul – calificarea în semifinale. Acum deja suntem cu gândul la meciul de campionat de la Galaţi.”, a declarat Dănuț Pascu, antrenorul lui SCM U Craiova. Voleibaliștii craioveni vor merge acum pe terenul Arcadei Galați, formație pe care o vor întâlni sâmbătă de la ora 17.00. În altă ordine de idei, celelalte două formații ale clubului craiovean vor evolua în acest weekend la Iași și Târgu Mureș. Echipa de volei feminin va juca sâmbătă, de la ora 17.00, în deplasare contra formației Penicilina Iași, în timp ce baschetbaliștii craioveni vor juca în fieful lui BC Mureș Târgu Mureș, tot sâmbătă de la ora 17.00.

LMV Tricolorul Ploiești: 1. Kostiantyn Zhylinskyi, 14. Tudorel Farcaş, 8. Andrei Dan Grigoraş, 9. Florin Voinea, 13. Kostiantyn Riabukha, 18. Jose Carrasco Angulo – 2. Goran Skundric; au mai jucat 5. Cosmin Ghimeş (cpt.), 7. Aleksandar Milivojevic, 12. Vladan Aleksic.

SCM U Craiova : 3. Zlatan Yordanov, 5. Nikita Stulenkov, 10. Cristian Bartha, 11. Laurenţiu Lică (cpt.), 12. Marian Bala, 18. Răzvan Olteanu – 6. Mihai Mărieş; au mai jucat 1. Marcel Keller, 2. Andrei Georgescu, 7. Bogdan Ene, 14. Filip Tudor, 15. Silviu Suson.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica