miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Amenzi în valoare de peste 88.000 lei și 20 de permise auto reținute în Mehedinți

Peste 400 de autoturisme au fost verificate de polițiștii din cadrul IPJ Mehedinți, în perioada 21-23 noiembrie. Au fost aplicate 319 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 88.000 de lei, iar 20 de permise conducere au fost reținute și 10 certificate de înmatriculare au fost retrase.

În perioada 21-23 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul structurilor de rutieră au acţionat pe raza judeţului, pentru verificarea legalității transporturilor de marfă și persoane, precum și pentru prevenirea victimizării participanţilor la trafic prin accidente rutiere produse pe fondul nerespectării principalelor cauze generatoare şi anume: viteza neadaptată la condiţiile de trafic, depăşirea, neacordarea de prioritate vehiculelor şi pietonilor, respectiv pentru impunerea respectării legislaţiei rutiere.

În urma controalelor efectuate, poliţiştii au aplicat 319 sancţiuni contravenţionale, cu valoare totală estimată la 88.565 lei, au verificat 497 de autoturisme şi au legitimat 578 persoane.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În această perioadă, 35 de şoferi au fost sancţionaţi pentru depăşirea limitei legale de viteză, 11 conducători auto au fost sancționați pentru efectuarea necorespunzătoare a manevrei de depășire, 248 de sancțiuni fiind aplicate pentru alte abateri la regimul rutier.

De asemenea, polițiștii au constatat o infracţiune la regimul circulaţiei rutiere, aceasta privind consumul de alcool la volan.

Totodată, au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 20 de permise de conducere, 10 dintre acestea pentru efectuarea unor manevre neregulamentare de depăşire pe diferite sectoare de drum şi au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.”

Politica