marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

LARA FABIAN pregătește un nou album cu piese exclusiv în limba engleză

De curând, celebra cântăreață Lara Fabian a demarat înregistrările pentru realizarea unui nou material discografic, ce urmează a fi lansat în luna martie a anului viitor. Albumul va fi produs integral într-un studio din Stockholm, Suedia, iar melodiile incluse pe acesta vor fi interpretate exclusiv, în limba engleză.

Chiar dacă până la acest moment celebra cântăreață nu a vorbit despre un nou turneu de promovare, planificat pentru anul 2017, fanii din România beneficiază, totuși, de un avantaj major. În mai puțin de o lună de zile, Lara Fabian va concerta pentru prima dată, la Sala Polivalentă din Craiova.

Așa cum era de așteptat, cel mai important eveniment concertistic din Craiova se bucură de un real succes. Biletele pentru concertul din 11 decembrie sunt la mare căutare, iar organizatorii estimează că reprezentația artistei Lara Fabian, de la Sala Polivalentă din Craiova, se va desfășura cu casa închisă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Lara Fabian@ Craiova – Promo concert: https://www.youtube.com/watch?v=f-vzDXhfxB8

Dat fiind faptul că timpul se scurge cu rapiditate, vă recomandăm sa vă îndreptați atenția către recomandarea concertistică a lunii decembrie și să nu ratați oportunitatea de a petrece o seară specială alături de Lara Fabian, o voce de excepție pe care o veți păstra în suflet pentru tot restul vieții.

Biletele sunt disponibile la prețuri variabile în funcție de categoria de loc și pot fi achiziționate atât online accesând EVENTIM.RO sau BILETE.RO precum și de la casele de bilete de la: Sala Polivalenta Craiova, Teatrul Național Craiova, Iberico, Big Ben, magazinele Inmedio, Germanos și oficiile Poștei Române.

Videoclip: Lara Fabian –” I will love again” :

https://www.youtube.com/watch?v=IxC8MZ1RS-c

Politica