vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Atacă ultima victorie din acest an

Handbalistele pregătite de Bogdan Burcea vor evolua în această după-amiază în ultimul meci din campionat ce va avea loc în anul actual, întâlnind pe teren propriu formaţia U Cluj, de la ora 16.00, în Sala Polivalentă din Craiova. Craiovencele vin după un succes important în faţa Coronei Braşov, care le oferă încrederea şi dorinţa de a încheia acest an cu încă o victorie în partida de azi, mai ales că vor juca în faţa propriilor fani.

Felicit fetele pentru modul în care s-au prezentat în meciul de la Braşov şi grupului de suporteri care ne-a condus spre această frumoasă victorie. Le mulţumim celor care au făcut un efort foarte mare de a fi alături de noi în meciul de la Braşov, precum şi tuturor celor care sunt lângă noi şi cred în echipa noastră. Aşteptăm ca, joi, la ultimul meci pe propriul teren din acest an, să avem alături de noi pe toţi iubitorii de sport pentru ca împreună să încheiem anul aşa cum se cuvine. Echipa arată, de la meci la meci, din ce în ce mai bine mult mai aproape de ceea ce aşteptăm de la aceste fete minunate! Partida cu „U” Cluj va fi dificilă, întrucât ardelencele vin după un succes categoric cu Dunărea Brăila şi s-a văzut că avem un campionat foarte echilibrat, cu multe surprize”, a declarat secundul Grigore Albici, care a fost prezent la conferinţa de presă ce a prefaţat jocul cu U Cluj.

Trei jucătoare convocate sub tricolor

Policlinica Buna Vestire Craiova

După terminarea meciurilor din campionat, echipa naţională feminină de handbal are programat un turneu amical, între 26 şi 27 noiembrie, la Cluj-Napoca, denumit Trofeul Carpaţi. Pentru această acţiune au fost convocate şi trei handbaliste de la SCM Craiova. Portarul Yulia Dumanska şi Cristina Zamfir vor face parte din lotul României A, în timp ce Ana Maria Apipie va fi în echipa României B. Cele trei componente ale SCM Craiova se vor alătura lotului României pe data de 21 noiembrie, la Cluj Napoca.

 

Politica