joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

N-au făcut faţă Clujului

Baschetbaliştii craioveni n-au putut trece, duminică seara, de Universitatea Cluj, în deplasare, într-un meci ce a contat pentru etapa a opta a Ligii Naţionale. Deşi a luptat să obţină o victorie şi nu a fost departe de a depăşi gruparea clujeană, SCM U Craiova n-a concretizat un rezultat pozitiv, în schimb a înregistrat al patrulea eşec al sezonului. U Cluj s-a impus cu 80-71 în faţa echipei craiovene, după ce şi-a adjudecat primul sfert la limită, 19-17, diferenţă pe care craiovenii au reuşit să o recupereze în sfertul doi, în care s-au impus cu 17-15. Totul s-a năruit însă pentru formaţia pregătită de Vuksanovic după pauza mare, când în actul trei gazdele au căpătat un avantaj de 12 puncte, câştigând sfertul cu 28-16, ecart ce nu a putut fi acoperit de oaspeţi în ultimul sfert al partidei, adjudecat de craioveni doar cu 21-18. Rezultatul în sine a fost unul neplăcut pentru echipa craioveană, dar modul în care s-au prezentat în fieful Clujului l-a mulţumit pe tehnicianul Vladimir Vuksanovic.

Am întâlnit una dintre cele mai bune echipe ale campionatului, având calităţi individuale, care au făcut diferenţa. Mă bucur că ne-am ridicat la nivelul adversarilor, însă îmi pare rău că am plecat învinşi. Pentru noi urmează un meci foarte important acasă cu Piteştiul şi ne vom concentra să obţinem un nou succes pe teren propriu”, a declarat antrenorul Craiovei.

Cel mai bun marcator al formaţiei din Bănie în partida de la Cluj-Napoca a fost americanul W. Paul, care a reuşit 21 de puncte, urmat de conaţionalul său Abrams, cu 16 puncte. Altfel, pentru SCM U Craiova au evoluat: F. Sepa (8 p.), Marinovic (12 p.), Fraseniuc (8 p.), W. Paul (21 p.), J. Abrams (16 p.), Șolopa (2 p.), Dino Gregory II (4 p.), Popa, Corneanu, Aktaş. În următorul meci, echipa craioveană va întâlni pe teren propriu BCM U Piteşti, pe 21 noiembrie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica