joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voleibalistele caută primele puncte ale sezonului

Fetele pregătite de Daniel Săvoiu vor încerca să îşi adjudece primele puncte din acest campionat în a şaptea etapă a sezonului. Echipa de volei feminin a SCM U Craiova va întâlni sâmbătă, de la ora 16.00, în Sala Sporturilor din Craiova, formaţia Dinamo Bucureşti, care a câştigat patru meciuri şi a pierdut două în această stagiune. Deşi rezultatele de până acum nu indică vreo şansă reală a Craiovei să se impună în faţa bucureştencelor, antrenorul Daniel Săvoiu este încrezător că echipa craioveană va putea obţine ceva din acest joc.

Suntem în căutare de puncte, vom avea un joc dificil şi va trebui să luptăm mult pentru a obţine puncte din acest meci. Jucătoarele noastre sunt în creştere de formă, ne omogenizăm, stabilim tactica şi cred că vom face o partidă bună”, a declarat Daniel Săvoiu.

Alina Gagea, componentă a echipei feminine de volei din Bănie, este de părere că împreună cu colegele sale trebuie să depună tot efortul pentru a rămâne cu puncte după întâlnirea cu rivala Craiovei, Dinamo.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ne aşteaptă un meci foarte greu împotriva echipei Dinamo. Ştim rivalitatea dintre Craiova şi acest club, dar încercăm să scoatem maximum din fiecare partidă, indiferent de numele adversarului. Vrem să luăm puncte. Nu putem să spunem că vom câştiga sigur, dar vom face tot posibilul să ne impunem”, a spus Alina Gagea.

Elevii lui Pascu au o deplasare grea de făcut la Ploieşti

În etapa a şaptea, gruparea masculină de volei se duce după puncte în fieful lui LMV Tricolorul Ploieşti, meciul fiind programat, astăzi, de la ora 17.00. Clasată pe locul trei în ierarhie, formaţia ploieşteană a pierdut un singur meci în acest sezon, cel din etapa trecută, în deplasare la Steaua Bucureşti. Deşi craiovenii s-au impus în ultima partidă cu 3-0, antrenorul Dănuţ Pascu nu a fost mulţumit de atitudinea elevilor săi, sperând ca în următoarea întâlnire să intre mult mai concentraţi şi determinaţi pe teren. Este nevoie de o concentrare mare din partea jucătorilor lui SCM U Craiova pentru a obţine toate punctele de la Ploieşti, pentru că adversarul de azi nu este deloc unul care să fie subestimat, totodată craiovenilor nu le-ar cădea bine încă un eşec în linia din clasament. Altfel, şi echipa masculină de baschet va evolua în acest weekend, mai precis, duminică, de la ora 18.00, într-o deplasare la U Banca Transilvania Cluj, liderul actual al clasamentului naţional.

 

Politica