miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Condescu vrea neapărat la Motru

După mai bine de un an de la mutarea echipei la Drobeta Turnu Severin, CS Pandurii va reveni în Gorj, însă nu la Târgu Jiu, ci la Motru!

Noua conducere a clubului va solicita Ligii Profesioniste de Fotbal să aprobe mutarea meciurilor de pe propriul teren pe Stadionul Minerul, din Motru! „Am înstrăinat echipa de suporterii ei adevăraţi. Primul pas, ce trebuie făcut, este să mutăm echipa la Motru. Este costisitor să mergem la Severin în continuare, unde să jucăm cu cinci spectatori şi să plătim cheltuielile de acolo. Federaţia şi Liga trebuie să ne autorizeze să jucăm şi în alte condiţii. Ne uităm la Craiova, Extensivul este un stadion mai rău decât la Motru”, a declarat unul din membri AGA, Marin Condescu

Nu crede că noul stadion va fi gata prea curând

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fostul şef al echipei Pandurii solicită să joace la Motru pentru a nu mai plăti chirie la Tr.Severin. „Nu o să mai plătim nocturna de la Severin, care costă destul de mult. Avem costuri ce nu le mai putem suporta. La Motru aducem echipa aproape de spectatori, de oamenii care ţin cu Pandurii. Trebuie să umblăm la vestiare, tribune, terenul este bun, cei de la Motru vor găsi resursele necesare pentru a face stadionul din Motru bun de Liga 1. Cred că la stadionul din Târgu Jiu mai este mult de lucru. Ne pregătim să jucăm la Motru şi din vară încolo, dacă Municipalul din Târgu Jiu nu va fi gata. Chiar nu ştiu dacă noul stadion va fi gata la vară”, a precizat Condescu.

 

Politica