marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Începe modernizarea Pieţei Orizont

 

SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL a emis ordinul de începere a lucrărilor pentru Piaţa Orizont din cartierul Craioviţa Nouă. Piaţa ar trebui să fie gata în 60 de zile, conform contractului. Societatea care se va ocupa de lucrările asumate (terasamente, betoane, confecţii metalice, montarea de panouri metalice termoizolate tip sandwich, armături şi cofraje) este Izotech SRL din comuna doljeană Pieleşti.

Contractul a fost adjudecat de către aceasta la suma de 50.228,42 de lei fără TVA, faţă de 58.287,58 de lei fără TVA, estimarea iniţială a SC Pieţe şi Târguri.

Astăzi (luni – n.r.) s-a dat ordinul de începere a lucrărilor. Termenul prevăzut în contract pentru finalizarea lucrării este de 60 de zile de la data ordinului de începere, dar noi credem că totul va fi finalizat mult mai repede, cel târziu luna viitoare”, a precizat purtătorul de cuvânt al SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL, Adrian Dinu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Lucrarea are ca scop asigurarea condiţiilor minime necesare pentru comercializarea de bunuri de larg consum în conformitate cu reglementările în vigoare. Se solicită executarea unui acoperiş uşor, pe structură metalică, care să acopere spaţiul destinat comercializării de bunuri de larg consum. Se va avea în vedere şi asigurarea spaţiului de circulaţie a autovehiculelor care asigură aprovizionarea cu produse a agenţilor economici şi a persoanelor fizice.

Politica