miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Locomotivă în flăcări

Locomotiva unui tren Regio a luat foc în această dimineață într-o gară din județul Olt. Niciunul dintre călătorii aflați în tren nu a fost rănit.

Pompierii din cadrul Detașamentului Slatina au intervenit în această dimineață, în comuna Pleșoiu, sat Arcești, la gara din localitate, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locomotiva trenului Regio 2066, a anunțat ISU Olt.

“La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă. În momentul sosirii echipajelor, incendiul era localizat de personalul CFR, acesta fiind lichidat în scurt timp. În urma incendiului au ars materiale combustibile de la compartimentul motor al locomotivei. Cauza probabilă a incendiului este supraîncălzirea unui ventilator al motorului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În tren se aflau circa 15 persoane, acestea au fost preluate de un alt tren și transportate la destinație, în gara Piatra Olt”, a declarat Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt ISU Olt.

Pe de altă parte, tot în această dimineață, pompierii de la Garda Vișina au intervenit în comuna Obârșia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință.

“La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă. Pompierii au găsit în flăcări acoperișul casei și bunurile din două camere de locuit, cu posibilitate de extindere la încă o locuință, aflată în continuarea casei.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, fiind distruse acoperișul casei, pe circa 50 mp, tavanul de la o bucătărie și bunurile din interior”, a mai spus Alin Băsășteanu.

Potrivit pompierilor, incendiul a pornit, cel mai probabil, de la o butelie care prezenta scăpări de gaz.

ISU Olt

 

Politica