joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

BASCHET MASCULIN/Craiova, peste Dinamo

Horia Neşcu le-a purtat noroc baschetbaliştilor craioveni care, sâmbătă seara, s-au impus în faţa rivalilor de la Dinamo cu scorul 84-80. Meciul a fost disputat la Sala Polivalentă din Craiova, în cadrul etapei a 7-a a Ligii Naţionale de baschet.

Finalistul Next Star, Horia Neşcu, a cântat în deschiderea partidei dintre SCM Universitatea Craiova şi Dinamo Bucureşti. Elevul craiovean a interpretat piesa “Je suis malade” a Larei Fabian, piesă care l-a şi propulsat în finala Next Star. Horia Neşcu ar putea cânta şi în deschiderea concertului pe care Lara Fabian îl va susţine, pe 11 decembrie, în Sala Polivalentă din Bănie, ultimele detalii în acest sens urmând a fi puse la punct.

Până atunci însă, se pare că elevul craiovean a fost “steaua” norocoasă pentru baschetbaliştii craioveni, aceştia reuşind să se impună, pe final de meci, în faţa celor de la Dinamo.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Partida SCM U Craiova – Dinamo Bucureşti, contând pentru etapa a 7-a a Ligii Naţionale de baschet, disputată în Polivalenta din Bănie, s-a încheiat 84-80, după ce, cu 10 minute înainte de finalul de joc, oaspeţii erau în avantaj.

Următorul meci al Universităţii va avea loc la Cluj, SCM U întâlnind U Banca Transilvania.

Pe de altă parte, sâmbătă, s-au împlinit şase ani de la decesul poetului Adrian Păunescu, iar craiovenii nu l-au uitat pe părintele “Oltenia Eterna Terra Nova”. La începutul partidei de baschet, suporterii craioveni au afişat un banner cu un vers din poezia Dincolo de prăpăd a poetului Adrian Păunescu: „Și, totuşi, dincolo de – acest prăpăd, Tu ce mai faci, motiv al vieţii mele?”.

Ionuţ SOARE

Politica