miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Giugea: Dacă doamna Olguța se duce prim-ministru, eu fac ca Mircea Badea când s-a dus despuiat în…

Președinte al PNL Dolj și consilier județean Nicolae Giugea a afirmat, astăzi, într-o conferință de presă, că șansele ca Lia Olguța Vasilescu să fie prim-ministru sunt atât de mici încât este în stare, dacă se va întâmpla, să se dezbrace în piața publică, așa cum a făcut-o Mircea Badea în urmă cu câțiva ani, când a pierdut un pariu cu Emil Boc și a defilat dezbrăcat, cu pene pe fund, în fața Guvernului.

„Se duce doamna Olguța prim-ministru? Domnule, dacă doamna Olguța se duce prim-ministru, eu fac ca Mircea Badea, când s-a dus despuiat în… Mă cunoașteți foarte bine, ca să fac glume deplasate cu treburi din astea. Despre ce vorbim? Nu am fizic de sportiv ca al lui Mircea Badea, poate asta ar fi singura reținere pe care o am”, a declarat Nicolae Giugea.

Acesta a mai spus că dacă Lia Olguța Vasilescu ar pleca la Parlament, aceasta candidând prima pe lista de la Camera Deputaților, ar face un bine craiovenilor, permitându-le să se mai gândească și să aleagă un primar.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Mie nu-mi pare rău că doamna Olguța Vasilescu nu va ajunge prim-ministru al României fiindcă nu are nicio șansă. Oricât ar spune că e spre binele craiovenilor, pleacă la parlament pentru binele craiovenilor. Într-adevăr, pentru binele craiovenilor, că le mai dă o șansă să gândească și să-și aleagă, într-adevăr, un primar. Fiindcă, dacă stăm să inventariem proiectele demarate de Olguța Vasilescu la nivelul municipiului Craiova, dacă e să stăm nemișcați ca lumânarea la nuntă și să pâlpâim numai când ni se dă voie, într-adevăr, domnule, ce minunată e Olguța Vasilescu, care nu a făcut nimic pentru Craiova. Aș vrea să vă exemplific. Deja mă pregătesc cu trei zile înainte să mă duc la casa de bilete să iau bilet pentru meciul Universitatea Craiova – Real Madrid, care a fost anunțat de doamna primar pe 26 noiembrie. Doamna primar a ieșit și a spus că pe 26 noiembrie 2016 aducem Real Madrid la Craiova, să inaugurăm stadionul. Nu este finalizat, trebuia finalizat. Sunt începute, dar nefinalizate. În același timp, îmi iau angajamentul că în primul apartament care va fi dat în folosință în cartierul chinezesc, eu o să mobilez bucătăria respectivului care se mută primul acolo. Dar să fie și doamna Olguța Vasilescu prezentă acolo, ca să îi arăt că se poate face ceva. Dar când va fi gata cartierul chinezesc, pe care l-a demarat domnia sa. O să vorbesc cu o firmă de construcții, poate aceeași care a lucrat trei ani în Bariera Vâlcii să reabiliteze o străduță, să stea trei ani cu pickhammerul la poartă la dumneaei, ca să vadă ce înseamnă să stea unii trei ani de zile cu pickhammerul la tine la geam. Doamna Olguța Vasilescu, când a ajuns primar, a spus că legislația este foarte proastă. Nu a votat-o dumneaei?”, a mai spus Giugea.

Politica