sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dosarul „Vasilescu” se întoarce la Camera Preliminară

Curtea de Apel București a admis contestația DNA în dosarul „Vasilescu”. Astfel, dosarul se întoarce în cameră preliminară la Tribunalul București.

„Curtea de Apel Bucuresti a trimis dosarul meu, spre rejudecare, la Tribunalul Bucuresti, pentru vicii de procedura. Mai precis, dupa ce instanta a decis returnarea dosarului la DNA pentru incalcarea dreptului la aparare, probe obtinute ilegal etc, a omis sa citeze procurorul DNA, dupa 5 zile. Astazi, DNA a atacat decizia Tribunalului Bucuresti pentru vicii de procedura. N-am pierdut nimic, n-am castigat nimic. O luam de la capat cu procedurile de Camera Preliminara. Telenovela continua…”- a scris Olguța Vasilescu, pe facebook.

Decizia instanței: 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Încheiere penală nr. 504/CP din 04.11.2016 În baza art. 347 C.p.p. admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie-Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva încheierii din data de 06.10.2016 pronunţată de Tribunalul Bucureşti-Secţia I Penală în dosarul nr. 27415/3/2016/a1. Desfiinţează încheierea din data de 06.10.2016 pronunţată de Tribunalul Bucureşti-Secţia I Penală şi trimite cauza spre rejudecare la aceeaşi instanţă, Tribunalul Bucureşti. În baza art. 275 alin.3 C.p.p. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul parţial al avocatului din oficiu desemnat pentru intimata–inculpată Popescu Elena Daniela, în cuantum de 40 lei, se suportă din fondurile Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu azi, 04.11.2016.

REVENIM!

Politica