sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Locuri de muncă, în Spania, pentru doljeni

800 de locuri de muncă sezoniere, în domeniul agriculturii, sunt oferite de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă prin serviciul de ocupare EURES România, celor care doresc să lucreze în străinătate, la cules de căpşuni. Oferta se adresează persoanelor apte pentru munca la câmp (se acceptă şi cupluri), nefiind necesară experienţă anterioară în agricultură.
Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, iar data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. De asemenea, se oferă un salariu de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni, prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.
Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.

Persoanele care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă şi care au domiciliul în județul Dolj trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Dolj din Craiova, strada Eugeniu Carada, nr.13A, cu următoarele documente: copie carte identitate, CV Europass, adeverință medicală cu mențiunea “apt pentru muncă“.

Pentru această ofertă de locuri de muncă se vor organiza burse, în cursul lunii decembrie, în mai multe judeţe din ţară.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica