vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fetele lui Săvoiu întâlnesc campioana en titre

Astăzi este programată o etapă intermediară în campionatele naţionale de volei, atât la masculin, cât şi la feminin. Echipa feminină de volei a SCM U Craiova, care până acum a pierdut toate meciurile din acest sezon, va da piept cu formaţia campioană, CS Volei Alba Blaj, care a început campionatul în forţă cu patru victorii, dintre care una cu scorul de 3-2. Gruparea craioveană nu prezintă şanse să se impună în faţa adversarei de azi, dar va lupta pentru a face faţă echipei din Blaj, antrenorul voleibalistelor din Bănie considerând că echipa sa evoluează mai bine atunci când întâlneşte echipe mai valoroase.

Ne aşteaptă un nou meci greu. Întâlnim campioana României şi vom încerca să facem tot posibilul să facem faţă adversarelor. Evoluăm bine în faţa echipelor puternice din campionat şi avem prestaţii slabe în faţa contracandidatelor la retrogradare. Pentru noi va fi mai importantă partida de sâmbătă, de la Lugoj, de unde trebuie să ne întoarcem cu puncte”, a declarat Daniel Săvoiu.

Meciul dintre SCM U Craiova şi CS Volei Alba Blaj este programat în această după-amiază, de la ora 16.00, în Sala Sporturilor “Ion Constantinescu” din Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Formaţia lui Pascu poate întrece Steaua în clasament

Echipa masculină de volei a Craiovei, care se luptă pentru primele poziţii ale clasamentului, va evolua în această seară în deplasare la Steaua Bucureşti, de la ora 19.00. Voleibaliştii pregătiţi de Dănuţ Pascu sunt în căutarea celei de-a patra victorii a sezonului, succes care i-ar urca pe locul patru în ierarhie, peste adversara de azi, şi ar putea chiar să îi propulseze pe podium în funcţie de celelalte rezultate ale etapei. Steaua nu este însă o formaţie uşor de învins, mai ales pe teren propriu, în ultima etapă ţinând piept formaţiei ACS Volei Municipal Zalău într-o întâlnire pe care a pierdut-o cu 3-2 în deplasare. Totuşi, voleibaliştii craioveni sunt campionii României şi deţin valoarea necesară pentru a se impune în faţa oricărei echipei din campionat.

 

Politica