vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ion Cupă, preşedintele ALDE Dolj: ”Este nevoie de un guvern care să pună în aplicare un program coerent de guvernare pentru care să îşi asume responsabilitatea în mod integral”

 

Preşedintele ALDE Dolj, deputatul Ion Cupă, candidat la un nou mandat de parlamentar  a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că Guvernul României din ultimul an nu şi-a îndeplinit primisiunile făcute cetăţenilor şi că este nevoie de un Executiv care să îşi asume responsabilitatea pentru guvernare.

“Apreciem că domnul Cioloş a avut suficient timp la dispoziţie să demonstreze că ştie şi poate să rezolve problemele urgente ale ţării şi că are cu adevărat o viziune de dezvoltare.

Din păcate, Guvernarea României în acest an a fost mult sub nivelul aşteptării românilor: ZERO fonduri europene, ZERO kilometri de autostradă, ZERO legitimitate, ZERO respect pentru atâtea categorii sociale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

S-a promis românilor o Lege corectă a Salarizării Unitare – promisiunea nu a fost respectată. S-a promis oamenilor medicamente noi şi la preţuri decente – promisiunea nu a fost respectată. S-au promis investiţii străine şi locuri de muncă bine plătite – promisiunea nu a fost respectată. Şi lista poate continua.

Guvernul Cioloş, văzut doar de PNL şi USR ca fiind un adevărat salvator, s-a dovedit cea mai mare dezamăgire pe care a primit-o poporul român.

Acest guvern al celor mai slabi miniştri din ultimii 27 de ani s-a dovedit a fi doar o rampă de lansare pentru candidaturi la alegerile din decembrie.

Considerăm că a merge pe acelaşi drum şi după alegerile parlamentare ar fi o mare greşeală politică.

Este nevoie de un nou premier şi de un nou executiv care să guverneze în baza unui mandat politic clar, dat de o majoritate parlamentară solidă, guvern care să pună în aplicare un program coerent de guvernare pentru care să îşi asume responsabilitatea în mod integral.

Cerem românilor să nu se lase păcăliţi de o himeră politică. Un guvern performant marca Cioloş este o iluzie păguboasă”, a declarat deputatul Ion Cupă, preşedintele ALDE Dolj.

Acesta a mai afirmat că echipa ALDE Dolj este în continuare unită şi că urmăreşte obţinerea unui rezultat format din două cifre în urma votului din 11 decembrie.,

În cadrul aceleiaşi conferinţe, senatorul Florea Voinea, candidat din partea ALDE la Senatul României a precizat: „Nu am nicio dificultate în a mă adresa electoratului liberal. Am venit într-un colectiv care m-a primit foarte bine. Am fost uimit de echipa pe care au reuşit să o formeze într-un timp scurt. Am rămas surprins cât de bine a lucrat domnul Cupă, ce oameni a adus în echipă şi sunt convins că împreună o să facem treabă bună”.

 

Politica