sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Podari şi Filiaşi, obligate să învingă

Cele două grupări se află în partea inferioară a clasamentului şi au jocuri grele pe teren propriu.

 

Eşalonul 3 se apropie de finalul turului de campionat. În acest week-end se va juca etapa cu numărul 10, una în care două dintre echipele doljene din C3 au programate jocuri pe teren propriu. Cu doar 6 puncte acumulate, ACS Podari va da piept sâmbătă, de la ora 15, pe teren propriu cu ”satelitul” echipei FC Voluntari. Pentru podăreni acest joc reprezintă şansa de a se debarasa din ultima poziţie, iar faptul că vin după un rezultat excelent obţinut runda trecută la Moreni, cu Flacăra le dă o doză de optimism.

“Situaţia noastră din clasament consider că nu reflectă valoarea lotului, spun asta pentru că la Moreni am avut o atitudine extraordinară şi puteam obţine chiar toate punctele. Sper ca acel meci să reprezinte un punct de plecare şi să ne revenim pentru a mai urca în clasament. Ne dorim victorie pentru că în precedentul meci acasă nu a ieşit aşa cum ne-am fi dorit şi am pierdut în faţa celor din Roşiori. Am încredere că vom obţine a doua victorie în campionat”, a spus antrenorul echipei din Podari, Victor Naicu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Meciul dintre ACS Podari şi FC Voluntari II este al treilea între cele două grupări în decurs de numai un an. În primul joc la Voluntari, ilfovenii s-au impus cu 3-2, după ce doljenii au condus până în minutul 87 cu 2-1, prin reuşitele lui Neacşu şi Surugiu, apoi la Podari au repetat scorul, marcatorii gazdelor fiind Vulpe şi Bălan. În ultima dispută dintre cele două grupări, ACS Podari a condus cu 2-0 până în minutul 75, dar FC Voluntari a relansat jocul cu ajutorul primit de la arbitrul Liviu Bălăcescu care indicat eronat punctul cu var, deoarece contactul dintre Marinoiu şi Deac nu a fost în careu. Pentru meciul de sâmbătă la ACS Podari nu pot juca acuzând probleme medicale Velica şi Chircan. Cealaltă echipă doljeană care va juca pe teren propriu este ACSO Filiaşi. Trupa lui Gigi Ciurea se va duela, azi, de la ora 15, pe stadionul de la ”Combinat” cu adversara din etapa trecută acelor din Podari, Flacăra Moreni. Filieşenii vin după un eşec la Roşiori, rezultat care i-a coborât din nou în clasament după ascensiune luată în urma victorie de pe” Extensiv” cu CSU II Craiova. Nu mai sunt probleme de lot, dar jucătorii care au fost accidentaţi nu au ajuns la parametrii optimi, chiar dacă s-au antrenat bine săptămâna aceasta. Sperăm ca mâine să aliniem cel mai bun unsprezece şi să câştigăm. Flacăra este o echipă bună. Am luat referinţe despre adversar de la cei de la Podari, care au jucat la ei, şi ne-au spus că au juniori foarte buni şi jucători cu experienţă care pasează foarte bine, sunt omogeni şi nu întâmplător sunt acolo sus în clasament. Noi vom face tot posibilul să câştigăm, că asta-i foarte important, şi să urcăm în clasament. Nu-mi pot scoate din minte jocul de la Roşiori, unde nu meritam absolut deloc să pierdem. Am luat un gol stupid, a fost o greşeală a noastră la o fază fixă… Noi am ratat când am avut ocazii de gol… Degeaba joci bine şi pierzi, fotbalul e pe goluri. Sper ca de data aceasta trebuie să fim mai responsabili în teren şi mai eficienţi”, a declarat antrenorul Gigi Ciurea. Pentru meciul de azi cu Flacăra Moreni, tehnicianul celor de la Filiaşi se va baza din nou după câteva runde cu probleme pe un lot valid. Tot în această rundă CSU II Craiova se va deplasa la Roşiori unde va da piept cu o grupare în plină formă, Sporting, care nu a mai pierdut în ultimele 5 etape.

 

Liga a 3-a, seria a 3-a, etapa a 10-a

28 octombrie, ora 15

SCM Piteşti          –        Concordia II Chiajna

ACSO Filiaşi        –        Flacăra Moreni

29 octombrie, ora 15

FC Aninoasa        –        Urban Titu

Steaua II Bucureşti        –        CS II Mioveni

FCM Alexandria  –        ACS Șirineasa

ACS Podari          –        FC Voluntari II

Sporting Roşiori  –        CSU II Craiova

Atletic Bradu va sta.

 

Clasament

  1. SCM Piteşti 9 7        2        0        24-4  23
  2. Flacãra Moreni 8 3        5        0        15-7  14
  3. Sporting Roşiori 8 4        2        2        9-6              14
  4. Atletic Bradu 9 3        3        3        13-13 12
  5. Concordia II 9 3        3        3        5-9              12                    6. ACS Șirineasa                    8        4        0        4        7-13  12
  6. Steaua II 8 3        2        3        16-16 11
  7. FC Aninoasa 9 2        5        2        7-7              11
  8. FCM Alexandria 8 3        2        3        8-10  11
  9. CSU II Craiova 9 3        1        5        15-17 10
  10. FC Voluntari II 8 2        3        3        10-9  9
  11. Urban Titu 9 2        3        4        16-18 9
  12. ACSO Filiaşi 8 2        3        4        8-10  9
  13. CS Mioveni II 8 1        3        4        10-16 6
  14. ACS Podari 8 1        3        4        8-16  6

 

Politica