sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sex oral cu o minoră, într-o garsonieră a CE Oltenia

Doi tineri, unul din Mehedinţi, altul din Bistriţa-Năsăud, şi un bărbat din Turceni sunt acuzaţi că au întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 13, într-o garsonieră închiriată de la Complexul Energetic Oltenia.

Potrivit unor surse, citate de gorjeanul.ro, nepotul lui Octavian Graure, fostul director de la Termocentrala Turceni, ar fi unul dintre cei trei reţinuţi pentru ”act sexual cu un minor”.

La data de 25 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni, au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, un tânăr, de 17 ani, din comuna Petru Rareş, judeţul Bistriţa-Năsăud, altul de 20 de ani, din comuna Grozeşti, judeţul Mehedinţi, care locuiau fără forme legale pe raza oraşului Turceni şi un localnic, de 49 de ani, toţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de  act sexual cu un minor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că cei trei, în perioada iulie – septembrie a.c., ar fi întreţinut, în repetate rânduri, raporturi sexuale cu o minoră de 13 ani, din oraşul Turceni”, potrivit Poliţiei gorjene.

Faptele ar fi fost comise în garsoniera a CE Oltenia, închiriată de nepotul lui Octavian Graure.

Cei în cauză urma a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă.

 

Politica