vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fără regrete… cu Roman

După eşecul neplăcut suferit în etapa trecută, în deplasarea de la Zalău, echipa feminină de handbal a SCM U Craiova vrea să treacă peste acest duş rece şi să recupereze punctele pierdute printr-o victorie în meciul de joi, cu CSM Roman, ce va avea loc în Sala Polivalentă din Craiova, de la ora 17.00. Antrenorul echipei craiovene Bogdan Burcea a prefaţat întâlnirea de mâine, considerând că nu va fi o dispută deloc uşoară.

Meciul cu Romanul va fi greu. Întâlnim o echipă cu aspiraţii la primele locuri, dar şi ei au avut un început nefast. Va fi un joc echilibrat şi încercăm să ne luăm toate măsurile vizavi de lotul echipei din Roman. Trebuie să fim puternici, optimişti, să depăşim momentele dificile”, a spus Burcea.

Jucătoarea Florentina Stanciu a spus că trebuie ca echipa să depăşească înfrângerea de la Zalău şi să fie concentrată sută la sută pentru meciul cu Roman.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Trebuie să învăţăm din greşelile meciului de la Zalău şi să mergem mai departe. Trebuie să fim montate pentru jocul cu CSM Roman, să găsim soluţii să câştigăm şi să fim responsabile. Analizăm fiecare jucătoare de la adversare şi căutăm soluţii să ne impunem în partida de joi”, a afirmat componenta lotului craiovean feminin de handbal.

Politica