joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Produse pe gustul tuturor, la Târgul de Comerţ al Olteniei

Dulciuri făcute în casă, alimente tradiţionale, miere, articole vestimentare, mobilă, produse industriale, toate acestea au putut fi achiziţionate sau, după caz, degustate de craioveni pe parcursul a trei zile, la cel mai mare eveniment expoziţional din Oltenia, care s-a desfăşurat la Centrul Multifuncţional din Craiova. 60 de firme din domenii variate de activitate i-au întâmpinat pe curioşi cu produsele lor, oferindu-le clienţilor reduceri semnificative, pe perioada desfăşurării târgului.

Mulţi dintre craioveni au venit la târg din curozitate, dar şi pentru faptul că aici au putut găsi produse tradiţionale şi de calitate.

Am aflat întâmplător de acest târg şi am intrat să văd şi eu ce se întâmplă aici. Întradevăr, au produse de calitate, făcute în casă, mai scumpe, dar de calitate”, a spus un craiovean venit la târg.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vizitatorii au avut de unde alege, oferta a fost variată şi pe gustul tuturor.

Promovăm produsele domnului Dinescu, prelucrate în Port Cultural Cetate, de mâinile noastre, de bucătăresele noastre, deci sunt produse tradiţionale. De exemplu, pâinica, făcută ca la bunica acasă, fără ameliatori, cu făină, sare şi drojdie, cum se făcea înainte, avem fasolea cu ceapă caramelizată, zacusca în care găsim toate legumele, ardei, vânătă, pe care le facem la grătar, cu un gust deosebit, avem muşchiuleţ de porc, afumat. Cei interesaţi ne pot găsi în comuna Cetate, judeţul Dolj, Port Cultural Cetate, acolo avem toate produsele şi multe altele, bineînţeles. Locaţia este destul de cunoscută, vin din toate părţile la noi acolo, avem şi cazare, preţul este de 160 de lei pe cameră, e pe malul Dunării”, a spus Ungureanu Daniela, unul dintre comercianţii prezenţi la Târg.

Cumpărătorii au putut găsi la târg produse pentru buzunarul fiecăruia.

Avem produse de genul celor din Selgros, Metro, putem să vă oferim un voucher de cumpărături. Ne puteţi găsi pe Calea Bucureşti cum veniţi dinspre centru, la intersecţia care se face la Mall. Veniţi la noi şi vedeţi exact ceea ce avem acolo, sunt foarte ieftine. Sunt produse româneşti”, a spus Adriana Buicu, reprezentantul firmei Exflor Discount.

Prima ediţie a Târgului de Comerţ al Olteniei a fost organizat de PS Multiservices şi Agenţia de Dezvoltare (ADR) Regională Sud-Vest Oltenia, în parteneriat cu Centrul Multifuncţional Craiova.

 

Politica