Mehedinţi: Prefectul Cristinel Pavel-,,Transfer” şi-a aranjat un post călduţ, în caz că va fi mătrăşit!

Cât oportunism! Prefectul de Mehedinţi, Cristinel Pavel-,,Transfer” s-a învârtit pe la Bucureşti şi şi-a rezervat o funcţie importantă în caz că vor veni alţii la putere şi îl vor destitui. Este vorba de funcţia de director la Direcţia Judeţeană de Statistică Mehedinţi. Înainte de a fi numit prefect, el a ocupat postul de director al Direcţiei Tehnice din cadrul Consiliului Judeţean Mehedinţi. Însă, nu-l mai tentează deloc să se întoarcă aici de vreme ce şi-a găsit altă funcţie prin ,,transfer”, zice el. Transfer, transfer, dar extrem de controversat, căci, să o spunem clar, dacă nu ar fi fost prefect, l-ar fi obţinut la paştile cailor!

Gafă de Gâgă sau tupeu fără margini? Prefectul de Mehedinţi, Cristinel Pavel, îşi dă arama pe faţă şi ne arată că şi el este un oportunist şi un sforar. În loc să rezolve problemele prioritare grave cu care se confruntă oamenii şi judeţul în această perioadă dificilă, prefectul de Mehedinţi, Cristinel Pavel, şi-a bătut capul ca săşi rezolve o problemă personală! Și a reuşit! Că doar e prefect şi nu i se putea refuza pohta ce-a pohtit! Probabil că este o premieră pentru prefecţii din Mehedinţi dacă nu şi din ţară, ce a făcut Cristinel Pavel. Domnia sa şi-a rezervat, asigurat, de pe acum, o funcţie pe care să o ocupe când nu va mai fi prefect. Este vorba de funcţia de director la Direcţia Judeţeană de Statistică Mehedinţi. Fără concurs, fără nimic, prin transfer, cică, de la Consiliul Judeţean Mehedinţi de pe funcţia de director al Direcţiei Tehnice, unde lucrase până să fie numit prefect. Cu alte cuvinte postul dumnealui din Consiliul Judeţean Mehedinţi nu i-ar mai conveni, dacă cineva l-ar zbura din funcţia de prefect. E mult mai bine director la Direcţia Judeţeană de Statistică Mehedinţi, aşa că s-a învârtit pe la Bucureşti şi şi-a asigurat funcţia în caz că va fi mătrăşit de la Prefectură. Pe scurt, cine poate oase roade! Totul s-a făcut pe şest fără comunicat de presă însă când isprava prefectului, Cristinel Pavel, a ieşit la iveală acesta a explicat că e ceva ,,perfect” legal, ,,un transfer” conform statutului funcţionarului public. De ce a făcut acest ,,transfer”, acum, de pe funcţia de prefect, este lesne de înţeles. Cine nu înţelege îi explicăm noi. Dacă n-ar fi fost prefect n-ar fi reuşit controversatul şi ciudatul ,,transfer” nici în ruptul capului.

Explicaţiile unui prefect oportunist

Policlinica Buna Vestire Craiova

,,Transferul” controversat sau mai exact dispoziţia în cauză a fost semnată încă de pe data de 17 octombrie 2016. Iată şi explicaţiile prefectului oportunist, Cristinel Pavel. ,,Având în vedere statutul meu de funcţionar public de conducere, respectiv director executiv ca funcţie de bază, la solicitarea mea, cu acordul conducătorului Consiliului Judeţean Mehedinţi şi a conducătorului Institutului Naţional de Statistică, mi s-a aprobat transferul la Direcţia Judeţeană de Statistică Mehedinţi, deci pe aceeaşi funcţie similară”, a declarat prefectul Cristinel Pavel. El mai susţine că acest transfer nu afectează exercitarea temporară a atribuţiunilor de prefect al judeţului Mehedinţi. ,,În momentul în care se va hotărî de către acest guvern sau de către un nou guvern politic că vor nominaliza altă persoană ca prefect atunci mă voi retrage pe funcţia de bază nouă, pe care am fost transferat”, a mai declarat prefectul Cristinel Pavel.

Populare

Recomandări

Edi Iordănescu recunoaște că România nu e la cel mai înalt nivel: „A fost și puțin trac”

Edi Iordănescu recunoaște faptul că meciul cu Andorra nu...

Stanciu, după victoria cu Andorra: „Să arătăm pe teren că merităm să ajungem la EURO”

Nicolae Stanciu a spus că victoria cu Andorra era...

Alibec mai vrea o victorie pentru România: „Sper ca Belarusul să vină cu moralul scăzut”

Denis Alibec speră ca românii să prindă încredere după...