vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident cu doi răniți, în Mărunței

Două persoane au ajuns la spital și un autoturism a ars, în proporție de 90 %, în urma unui accident rutier produs duminică, 23 octombrie, în jurul orei 19.45, pe Drumul Județean 546, în localitatea Mărunței. În accident au fost implicate un autoturism și două căruțe.

La fața locului s-au deplasat pompierii de la Garda Stoenești, cu un echipaj SMURD și o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță.

La sosirea echipajelor, autoturismul, în care se afla doar șoferul, ardea generalizat. Bărbatul a reușit să iasă din vehicul înaintea izbucnirii incendiului. Pompierii au lichidat incendiul, dar autoturismul a fost distrus în proporție de 90 %.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Echipajul SMURD a preluat un minor, în vârstă de opt ani, conștient, cu traumatism la membrul inferior drept. Pacientul a fost transportat la UPU Slatina. Paramedicii au mai asistat la locul intervenției un bărbat, în vârstă de 30 de ani, acesta nu prezenta răni grave și a refuzat transportul la spital.

Un alt bărbat, în vârstă de 28 de ani, rănit ușor, a fost preluat de un echipaj de la SJA și transportat la CPU Caracal. 

Toate victimele se aflau în cele două căruțe.

ISU OLT

Politica