joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

IPJ Dolj: Acțiuni pentru combaterea evaziunii fiscale

În acest sfârsit de săptămână, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat acţiuni în municipiul Craiova pentru prevenirea activităţilor ilicite de comerţ și faptelor de evaziune fiscală din domeniul alimentației publice și respectării drepturilor de proprietate intelectuală, la agenți economici cu program NON-STOP sau exclusiv de noapte.

În cadrul acțiunilor, oamenii legii au verificat 25 de agenti economici persoane fizice si juridice.

În urma controalelor, polițiștii doljeni au constatat 2 fapte de natură penală și au aplicat alte 7 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 38.000 lei. De asemenea, polițiștii au confiscat bunuri în valoare de aproape 2000 lei și au indisponibilizat o sumă de aproape 3.000 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Exemplu: În urma controlulșui efectuat la un restaurant din Craiova a fost identificată suma de 2900 lei provenită din vânzările zilei de 21/22.10.2016 pentru care reprezentanții societății nu au putut prezenta documente justificative. Oamenii legii au indisponibilizat suma de 2900 lei, precum și o unitate de calculator împreună cu casa de marcat fiscală în vederea continuării cercetărilor.

.

Politica