sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rezoluţia delegaţiei permanente a ALDE DOLJ

Delegația permanentă a ALDE Dolj, întrunită în ședința extraordinară, în data de 17 octombrie 2016, adoptă următoarea

 

REZOLUȚIE

 

Noi, membrii Delegației Permanente a ALDE Dolj considerăm că orice acțiuni interne menite să pună piedici dezvoltării proiectului politic ALDE sunt în afara democrației interne și trebuie sancționate drastic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ne aflăm în pragul unei campanii electorale decisive pentru reașezarea ţării pe o direcție clară de dezvoltare. Din această perspectivă apreciem că interesul partidului nostru de a participa la o GUVERNARE ÎN FAVOAREA OAMENILOR, trebuie să prevaleze în raport cu orice fel de interese personale.

Condamnăm cu fermitate orice fel de acțiuni subversive, la nivel local sau central, menite să delegitimeze, la comanda adversarilor noştri politici, conducerile alese în mod democratic.

Cei care transformă nemulțumirile personale în acțiuni de răzbunare la adresa partidului și a liderilor săi sunt nedemni de a purta titulatura de liberali și se așează singuri în afara partidului nostru.

ALDE DOLJ consideră inaceptabile inițiativele, la nivel local sau naţional, de murdărire a imaginii unui întreg partid, aflat în ascensiune în intențiile de vot.  

Apreciem ca lipsite de o minimă onoare politică și descalificante  încercările unora din județe sau de la centru de a tranzacționa cu PNL un eventual loc pe listele acestui partid în schimbul atacurilor la adresa propriului partid.

Cerem conducerii naționale a ALDE să descurajeze astfel de provocări, utilizând Statutul partidului, în litera și spiritul său.

Toți trebuie să înțelegem, dacă ținem la acest proiect politic, că avem obligația să fructificăm, la toate nivelurile, atuurile cele mai importante pe care le deținem, să lansăm în competiție candidații care pot mobiliza un număr  cât mai mare de voturi în dreptul ALDE.

Va fi timp după alegeri să facem analize individuale sau colective. Acum avem o bătălie de dat pe care trebuie să o purtăm, solidari, pentru a ne atinge obiectivele electorale și politice: o reprezentare cât mai consistentă în Parlament și participarea la o bună guvernare alături de partenerii noștri din PSD.

Dacă vrem ca oamenii să ne acorde încredere trebuie să fim preocupați de soluții pentru creșterea calității vieții lor, pentru dezvoltarea țării și a comunităților noastre, nu de satisfacerea conjuncturală, vremelnică a unor orgolii sau nevoi personale.

Noi, membrii Delegației Permanente a ALDE Dolj reafirmăm faptul că singurele noastre preocupări politice sunt dialogul cu cetățenii, dezbaterea internă cu societatea pentru găsirea soluțiilor potrivite pentru ca viața doljenilor, a românilor în general, să se schimbe în bine.

 

                                                                  Craiova, 17 octombrie 2016                                            

                                                  DELEGAȚIA PERMANENTĂ A ALDE DOLJ

Politica