vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Severinenii au trecut un nou test cu Dacia

La fel ca în partida tur, CSS Drobeta a dispus cu scorul de 6-1 de Dacia Orăştie şi a urcat pe locul al IV-lea în seria a X-a a Campionatului Naţional de fotbal U17

La malul Dunării, Remus Țurai (‘7, ‘28, ‘62), Constantin Dănoiu (‘14, ‘74) şi Daniel Amzulescu (‘55) au marcat pentru echipa severineană.

Am făcut un joc bun, chiar dacă adversarul a fost unul modest. Încă suntem în căutări şi dorim să creăm un grup unit, cum nu am fost până acum. Sper ca băieţii să înţeleagă că trebuie să dea mai mult fotbalului, pentru a putea face pasul spre marea performanţă. Avem doi jucători, pe Mogoş şi Cerbu, care se află în vedereile lotului naţional, iar asta trebuie să-i ambiţioneze şi responsabilizeze”, a spus antrenorul Mihai Caliţoiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta a mizat pe I. Mişu (‘41 Nohaiu) – Bordea, Popa, Curea (‘60 F. Popescu), Birovescu – C. Țurai (‘41 Amzulescu), Mogoş (‘41 Burcu), Cerbu, Toader (‘50 Lohon) – Dănoiu, R. Țurai.

Luceafărul, stins de la punctul cu var

Dacă CSS Drobeta a jucat cu lanterna roşie a seriei, cealaltă echipă severineană prezentă în Campionatul Naţional Republican U17, ACS Luceafărul Drobeta, a întâlnit liderul CS Mioveni. Argeşenii s-au impus cu 3-2, după ce au marcat golul victoriei în prelungi, din penalty.

Arbitrul a dictat 3 penalty-uri împotriva noastră! Consider că doar unul a fost. Păcat că se joacă cu aceşti băieţi, care şi acum plâng şi nu înţeleg maniera asta de arbitraj”, a precizat managerul ACS Luceafărul, Alex Sitaru.

Pentru echipa sa au marcat Ștefan Pătraşcu (42) şi Petruţ Rădulescu (46).

 

Politica