sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Înscrieri la Festivalul-concurs de interpretare muzicală „Vreau să cânt” – 2016

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” anunță începerea înscrierilor pentru Festivalul-Concurs Național de Interpretare Muzicală „Vreau să cânt!”, ediția a XII-a, care se va desfășura pe 19 noiembrie 2016, de la ora 10.00, în Aula Buia a Facultății de Agronomie din Craiova. Concursul, organizat sub egida Primăriei Craiova și a Consiliului Local Municipal, se adresează talentelor din toată ţara și este structurat pe 4 categorii de vârstă: 6-9 ani, 10-13 ani, 14-17 ani şi peste 18 ani. Pentru fiecare categorie de vârstă concursul de interpretare vocală se va desfășura pe două secțiuni: muzică uşoară şi muzică populară. Premiile oferite de organizatori totalizează 7.200 de lei.

Fiecare participant, solist vocal, va prezenta 2 piese, la alegere – o piesă în tempo rapid şi o piesă în tempo lent. Piesele vocale vor fi prezentate cu negative în format MP3. Concurenţii pot interpreta piesele şi fără negativ sau cu acompaniament personal (interpretare vocal- instrumentală).

Fişa de participare, împreună cu o copie a actului de identitate a participantului, o fotografie recentă, format ¾ şi negativele pieselor pot fi expediate pe adresa de e-mail: [email protected], trimise prin poştă la adresa: Casa de Cultură „Traian Demetrescu“, Craiova, str. Traian Demetrescu nr. 31, până la data de 8 noiembrie 2016 (data poştei) sau vor fi depuse personal la aceeaşi adresă, cu specificaţia scrisă clar pe plic – „Pentru Festivalul-concurs „Vreau să cânt!”, până la data de 11 noiembrie 2016, ora 16:00. Negativele trimise iniţial nu se pot schimba ulterior.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fişa de participare poate fi obţinută de la sediul instituţiei sau descărcată de pe site-ul casei de cultură: http://www.tradem.ro/anunturi/. Lista participanţilor va fi afişată pe site-ul www.tradem.ro în data de 17 noiembrie 2016. Cei care nu se regăsesc pe listă sunt rugaţi să sune la numărul de tel. 0351/413.369, înscrierea în ziua concursului nefiind permisă.

Organizatorii acordă următoarele premii, pentru fiecare categorie de vârstă şi secţiune: Premiul I – 400 lei; Premiul al II-lea – 300 lei; Premiul al III-lea – 200 lei. Se vor acorda, de asemenea, menţiuni şi diplome. Taxa de participare este de 25 lei/concurent și va putea fi achitată organizatorilor în ziua desfăşurării concursului.

Juriul va fi format din: Mirela Duţă – profesor de canto la Liceul de Arte ,,Marin Sorescu” din Craiova, Livia Celea Streaţă – interpretă de muzică populară și Elmira Sebat – Conf. univ. dr. la Departamentul de Arte – Facultatea de Litere a Universităţii din Craiova.

Relaţii suplimentare: de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-16.00, la numărul de telefon: 0351.413. 369.

Politica