vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Acces cu cartela în spitalul judeţean

Reguli noi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea. De la jumătatea lunii viitoare, accesul în unitatea medicală se va face pe bază de cartelă.

În secţii va fi instalat un sistem de intrare pe bază de cartele magnetice, astfel încât să nu mai intre oricine, la orice oră, în spital, ci doar în orele de vizită. Medicii, asistentele şi infirmierii vor primi carduri magnetice care vor ţine loc de ecuson, cartele care le vor permite accesul în secţii, informează viaţavalcii.ro. Cartelele vor avea culori diferite pentru medici (albastru), pentru asistenţi (roşu) şi pentru infirmieri (verde).

Nici în curtea unităţii medicale nu se va mai intra uşor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De la jumătatea lunii noiembrie se va instala barieră la intrarea în Spitalul Judeţean. Maşinile angajaţilor vor fi identificate prin aplicarea unor abţibilduri care vor acţiona bariera şi le va permite accesul în curtea spitalului. Pentru aparţinătorii pacienţilor, bariera va fi acţionată de cei de la poartă, prin telecomandă”, a spus, pentru sursa citată medicul Dan Ponoran, managerul Spitalului Judeţean.

În plus, anul viitor se intenţionează impunerea unei taxe, dacă aparţinătorii pacienţilor rămân în parcarea spitalului mai mult de 30-60 de minute.

 

Politica