sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Focul le-a mistuit agoniseala de-o viaţă

Acoperişul casei, bunurile din şase camere de locuit, ansamblul de anexe gospodăreşti pe 150 mp, 20 de tone de furaje, trei tone de lemne de foc, 500 kg de cereale au ars, vineri, 7 octombrie, într-un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din comuna Optaşi Măgura. Pompierii de la Staţia Scorniceşti au intervenit pentru stingerea incendiului cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, la faţa locului deplasându-se şi un echipaj SMURD. În incendiu a pierit şi un cal.

În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă şi degajări mari de fum, la un ansamblu de anexe gospodăreşti şi la locuinţa aflată în continuarea anexelor.

Soţia proprietarului, în vârstă de 70 de ani, a suferit arsuri de gradul I şi II, pe spate, frunte şi membrele superioare şi o plagă, fiind muşcată de cal de membrul superior drept, în timp ce încerca să-l scoată dintr-o anexă cuprinsă de flacări.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Echipajul SMURD a transportat femeia la UPU Slatina, iar pompierii au reuşit lichidarea incendiului în jurul orei 18.00.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit electric produs la un corp de iluminat.

 

Politica