marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Florin are nevoie de noi!

Diaconu Florin este un tânăr, de 18 ani, din comuna Movileni, pe care natura l-a pus la încercare, atât pe el, cât  şi pe părinţii săi, încă  de la naştere. Florin s-a născut cu o malformaţie congenitală  de cord  şi cu retard psihic mediu.

Băiatul suferă  de Defect Septal Atrial  şi are  şi un sindrom dismorfic. Problema cea mai mare este cea de la inimă. Mama lui spune că  în timp problema s-a agravat, iar acum Florin are nevoie de o intervenţie chirurgicală.

Familia nu îşi permite însă  să  ajungă  nici până  în Bucureşti, acolo unde băiatul ar trebui să  fie văzut de un medic. Mama este casnică, tatăl lucrează  cu ziua, iar indemnizaţia de handicap pe care Florin o primeşte este de puţin peste 900 lei. Din aceşti bani trăieşte familia Diaconu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Problema la inimă  o are de când s-a născut. Când avea cinci ani am mers cu el la medic la Bucureşti  şi atunci gaura aceea avea  şapte milimetri, iar anul trecut am fost din nou la control  şi a ajuns la 21 milimetri. Trebuie neapărat să  facem operaţie. Dar trebuie să  ajungem la Bucureşti  şi nu avem posibilităţi financiare. Nu  ştim dacă  operaţia trebuie plătită  sau nu, dar nu te poţi duce acolo fără  bani la tine”, spune Ioana Diaconu, mama lui Florin.

Părinţii lui Florin cer ajutorul oamenilor de bună  credinţă: „Dacă  aveţi bunăvoinţă  şi credinţă  să-l ajutaţi, vă rugăm. Dumnezeu să  vă  binecuvânteze”.

Cine doreşte să ajute poate lua legătura cu mama lui Florin la numărul de telefon 0747.306.681 sau 0745.684.934.

Politica