joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM U Craiova nu vrea să piardă calificarea în Cupa României

Baschetbaliştii craioveni îşi stabilesc în această seară soarta în Cupa României, dacă vor obţine sau nu calificarea în sferturile de finală. După victoria obţinută în meciul tur, de la Piteşti, cu scorul de 81-77, SCM U Craiova trebuie să-şi păstreze aceeaşi seriozitate în joc şi să nu trateze superficial partida retur cu formaţia argeşeană, chiar dacă deţine un avantaj minim. Antrenorul craiovenilor, Vladimir Vuksanovic, consideră că deşi s-au impus în prima partidă nu înseamnă că au şi obţinut calificarea cu siguranţă.

Ne aşteaptă un meci foarte important. Chiar dacă ne-am impus la Piteşti la patru puncte, nu înseamnă că suntem deja calificaţi. Ei au o echipă mai omogenă decât noi, dar aşa cum am reuşit şi în tur, trebuie să ne impunem şi în faţa fanilor noştri”, a declarat Vladimir Vuksanovic la conferinţa de presă care a prefaţat jocul de azi.

Manşa a doua din calificările Cupei României dintre SCM U Craiova şi BCMU Piteşti va avea loc, azi, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă din Bănie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Baris Aktas este noua achiziţie a echipei masculine de baschet

Barik Aktas, care are origini turceşti, dar cetăţenie română, s-a pregătit în ultimul timp cu formaţia craioveană, iar ieri a semnat oficial contractul cu SCM U Craiova, putând evolua în jocul de azi cu BCMU Piteşti. El are 25 de ani şi joacă pe poziţiile 1-2. Prezent la conferinţa de presă organizată, ieri, Aktas a declarat că se simte pregătit să intre pe teren în disputa din Cupa României dacă staff-ul tehnic va alege să se bazeze pe serviciile lui.

Dorinţa noastră este să câştigăm şi să ne calificăm mai departe. Colegii au dovedit acest lucru şi în primul meci şi suntem optimişti. Sunt pregătit să joc în partida de mâine (n.r. azi). Dacă antrenorii vor conta pe mine voi da totul pe teren”, a spus noul jucător al Craiovei.

 

Politica