sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Radu Preda vrea să fie din nou administrator public

Singurul candidat care şi-a depus dosarul pentru ocuparea pe perioadă determinată a postului de administrator public al municipiului Craiova este Radu Preda.

Comisia de concurs din cadrul primăriei i-a admis dosarul, rezultatul fiind postat pe site-ul Primăriei Craiova. Radu Preda a mai fost administrator public al municipiului până la finele fostului mandat al primarului. Radu Preda este trimis în judecată în Dosarul „Faţada”, în care este implicat şi primarul Lia Olguţa Vasilescu, dar şi reprezentanta Asociaţiei „Pro Craiova”, Daniela Elena Popescu. Acesta este acuzat de către procurorii anticorupţie de două infracţiuni de complicitate la luare de mită şi de instigare la spălare de bani.

În momentul de faţă, este cercetat în libertate, după ce a petrecut o perioadă de timp sub control judiciar. Preda a venit în funcţia de administrator public în februarie 2015, după ce a fost director la Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ Craiova, dar şi la Regia Autonomă de Transport Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Analiza proiectului său de management se va desfăşura în perioada 12-13 octombrie.

Politica