joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiovean arestat pentru furtul unui telefon mobil

Poliţiştii din cadrul Secției 1 Craiova au fost sesizați ieri, 04, octombrie a.c., în jurul orei 10:15, de Georgi S., de 22 de ani, din Slatina, care este angajat la o societate comercială cu punct de lucru în centrul vechi din Craiova, privind faptul că niște străini i-ar fi sustras un telefon mobil de pe biroul din incinta societății. Telefon mobil ar fi în valoare de circa 1200 lei.

După activitățile specifice desfășurate, poliţiştii craioveni au găsit autorul furtului, stabilind că este din Craiova, are 24 de ani și se numește V. Emil. Pentru că existau date că suspectul dorea să iasă din țară prin aeroportul internațional ”Henri Coandă”, din Otopeni, oamenii legii au solicitat ajutorul colegilor din I.G.P.F. – Centrul de Supraveghere şi Controlul Trecerii Frontierei. V. Emil a fost găsit pe sensul de ieșire din România, pe zona publică a aeroportului Otopeni.

Craioveanul a fost preluat de polițiștii doljeni şi condus la sediul Secţiei 1 Poliţie Craiova, pentru audieri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate.

Autorul furtului a fost reținut pentru 24 de ore, se află în aestul IPJ Dolj, urmând ca azi, 05.10.2016 să fie prezentat magistraților Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Politica