joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria Slatina distribuie în continuare ajutoare alimentare

Primăria Slatina continuă distribuirea pachetelor cu alimente către beneficiarii Programului operaţional ”Ajutorarea persoanelor defavorizate”, de data aceasta pe ”Liste de suplimentare”.

Astfel, după ce, săptămână trecută (27-30 septembrie), au putut intra în posesia alimentelor menţionate familiile beneficiare de ajutor social; familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei; şomerii cu indemnizaţie lunară cel mult egală cu 450 lei; şomerii neindemnizati, precum şi alte persoane care au venitul pe membru de familie cel mult egal cu 450 lei/lună, nu sunt incluse în categoriile enumerate şi care sunt în evidenţa Direcţiei Protecţie şi Asistenţă Socială (ex. – beneficiarii gratuităţii la consumul a 5 m.c. apă/lună)”, anunţă reprezentanţii Primăriei.

Acţiunea continuă până pe 11 octombrie pentru evitarea aglomerării la locul de distribuţie, precum şi pentru limitarea timpului de aşteptare pentru beneficiari.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Miercuri sunt aşteptaţi pensionarii ale căror drepturi, obţinute din pensie sau, după caz, din pensii cumulate, sunt de până la 450 lei/lună inclusiv, iar de mâine până pe 11 octombrie, persoanele cu handicap grav şi accentuat – adulţi şi copii, care nu beneficiază de îngrijire în servicii sociale în regim rezidenţial, publice sau private.
„Sunt aşteptate să se prezinte toate persoanele ce au fost trecute pe listele iniţiale – fie că au ridicat sau nu cutiile cu alimente în cadrul etapelor anterioare de distribuire. Locul de distribuire este acelaşi: cantina Colegiului Tehnic ”Ion Mincu” de pe strada Drăgăneşti, nr. 25 (vizavi de Cimitirul Eroilor). Programul orar de distribuire este de luni până joi, între orele 8.00 – 16.00 şi, respectiv – vineri, între orele 8.00 – 14.00”, mai anunţă Primăria.
Fiecare beneficiar va primi 1 buc. cutie cu alimente (8,8 kg./cutie) conţinând produsele de mai jos:
1. Faină albă de grâu …………………………. 1 kg.
2. Mălai …………………………………………… 2 kg.
3. Paste făinoase ……………………………… 400 g.
4. Ulei …………………………………………….. 2 litri
5. Zahăr ………………………………………….. 1 kg.
6. Conservă carne de vită ………………….. 1 cutie/300 g.
7. Conservă pateu de ficat de porc …….. 1 cutie/200 g.
8. Orez ……………………………………………. 1 kg.
9. Conservă de pastă de tomate ………… 1 cutie/400 g.
10. Fasole boabe ……………………………… 1 pungă/500 g.

Pentru persoanele netransportabile, Direcţia Protecţie şi Asistenţă Socială Slatina va asigura livrarea pachetelor cu alimente la domiciliul acestora, la sesizarea unui membru al familiei sau a unei terţe persoane la numărul de telefon – 0249/418.663, 0249/418.660.

 

Politica