vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ivan şi Manea, chemaţi sub tricolor

Cei doi tineri jucători au fost convocaţi pentru ultima partidă a naţionalei Under 21 în grupa de calificare, cea cu Bulgaria.

Naţionala de tineret a României va încheia pe 11 octombrie campania pentru CE din 2017, găzduit de Polonia. Ultimul meci al tricolorilor va fi cu Bulgaria, iar selecţionerul Cristian Dulca, a convocat un lot de 19 jucători, printre care şi doi componenţi ai CSU Craiova, fiind vorba despre Andrei Ivan şi Alin Manea, în cazul acestuia fiind vorba despre o premieră.

Meciul cu echipa similară a Bulgariei este programat marţi, de la 18.00, la Stara Zagora. Pe lângă Ivan şi Manea lotul echipei Under 21 a României îi mai cuprinde pe: Valentin Cojocaru (Steaua Bucureşti), Relu Stoian (Juventus Bucureşti) – portari; Robert Hodorogea (FC Viitorul), Bogdan Ţîru (FC Viitorul), George Miron (FC Botoşani), Ionuţ Nedelcearu (Dinamo), Vlad Olteanu (Dinamo) – fundaşi; Iulian Cristea (Gaz Metan Mediaş), Ovidiu Popescu (Steaua Bucureşti), Dragoş Nedelcu (FC Viitorul), Claudiu Bumba (Hapoel Tel Aviv), Răzvan Grădinaru (Concordia Chiajna), Andreas Calcan (Willem II Tilburg), Doru Popadiuc (FC Voluntari), Florin Tănase (Steaua Bucureşti) – mijlocaşi; Daniel Popa (Dinamo), Alexandru Tudorie (Steaua Bucureşti) – atacanţi. Înaintea ultimei runde, România ocupă locul 2 în grupa a 5-a, cu 16 puncte. Pe locul 1 se află Danemarca, cu 22 de puncte şi un meci mai puţin disputat decât selecţionata României. Bulgaria este pe 3, cu 14 puncte, Ţara Galilor se află pe 4, cu 13 puncte, Luxemburg pe 5, cu trei puncte, iar Armenia ocupă ultimul loc, cu un punct. Câştigătoarea grupei se va califica direct la turneul final, iar cele mai bune 4 din 9 ocupante ale locurilor secunde vor disputa un play-off pentru a decide ultimele două selecţionate care vor merge la EURO 2017 din Polonia. Într-un clasament provizoriu al locurilor secunde, România se află pe penultima poziţie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Satelitul”, eşec clar la Bradu

După eşecul de pe teren propriu cu FCM Alexandria, CSU II Craiova a fost învinsă şi la Bradu în meciul jucat vineri. Craiovenii au pierdut cu 4-0 în pe terenul celor de la Atletic Bradu, în etapa a cincea din Liga a 3-a, seria a 3-a. În acest joc, Corneliu Papură a mizat pe Vlad – Lăzărescu, Ciocoteală, Hreniuc, Ionescu – Dinu, Cioinac, Buzan – Burlacu, Popescu, Marcu. Au mai jucat: Bârzan, V. Constantin, Țoiu. În următoarea rundă, CSU II Craiova va primi vineri de la ora 15, vizita formaţiei ACS Podari.

Politica