joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

DOLJ: 2 traficanţi de droguri arestaţi preventiv

Pe 22 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, sub coordonarea unui procuror al DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova, alături de sprijinul operativ al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR, au reuşit destructurarea a două reţele de trafic de droguri de risc şi mare risc.

Doi doljeni, de 28 şi respectiv 29 de ani, care aveau spre vânzare 10 pastile Ecstasy, 2 grame amfetamine şi 10 grame rezină de cannabis (haşis) au fost prinşi în flagrant.

„Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale, au efectuat două percheziții la locuințele celor doi, de unde au ridicat 17 grame de cannabis, 10 grame de rezina de cannabis, 3 grame de amfetamina,  două plante de cannabis, telefoane mobile și suma de 7.350 de lei şi 50 de euro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei doi inculpați au fost reţinuți pentru 24 de ore, iar la data de 23 septembrie a.c., judecătorii din Tribunalului Dolj au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile față de aceştia.

Ulterior, au fost desfăşurate alte 5 percheziţii domiciliare efectuate, la locuințele unor persoane bănuite că ar face parte dintr-o altă rețea specializată în traficul de droguri de risc și mare risc, de unde anchetatorii au ridicat 300 de grame de cocaină, 50 de grame de cannabis, două grame de rezină de cannabis, 4 telefoane mobile și suma de 2.700 de lei şi 1.600 de euro.

Față de unul dintre aceştia, magistrații  Tribunalului Dolj au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, iar față de altul, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T- Serviciul Teritorial Craiova a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Dolj.

 

Politica