Etapă grea pentru doljeni

Cele trei reprezentante ale judeţului în C3 joacă meciuri importante vineri, CSU II şi ACSO Fliliaşi, respectiv sâmbătă, ACS Podari

Sfârşit de săptămână cu fotbal de calitate se anunţă în Liga a III-a, seria a 3-a pe arenele din Dolj. Singurul meci de azi din judeţ va avea loc la Combinat unde de la ora 17, ACSO Filiaşi va da piept cu ”satelitul” Stelei. Această grupare a ieşit neînvinsă din disputele cu celelalte echipe doljene, 3-3 pe ”Extensiv” cu CSU II, iar sâmbăta trecută a dispus cu 4-3 pe teren propriu de ACS Podari. Pentru elevii lui Gigi Ciurea acest joc vine după o rundă în care au avut pauză, însă tehnicianul echipei din Filiaşi speră la un meci bun al echipei sale.

Sper să bifăm prima victorie. Este greu meciul, adversarul are jucători buni, care se pregătesc cu echipa mare. Stau bine la mijloc şi în atac, dar sperăm să-i oprim şi să-i surprindem şi noi cu atuurile noastre. M-aş bucura foarte mult ca suporterii craioveni să vină şi să ne susţină la acest meci, să se încălzească pentru derbiul de duminică. Ar însemna mult pentru noi ajutorul publicului. Avem o problemă medicală, juniorul Mario Tănase, un titular obişnuit, are stări febrile şi de două zile nu s-a antrenat. În rest, tot lotul e valid şi apt de un rezultat bun”, a afirmat Gigi Ciurea pe csofiliasi.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Și unul dintre cei mai vechi jucători ai Filiaşiului, Aurel Lupu este încrezător în obţinerea unui rezultat bun cu Steaua II: ”Câştigăm sigur cu Steaua II. Sunt convins că vor veni mulţi suporteri la meci, şi din Craiova, şi din Filiaşi. Am mare încredere că o săştigăm acest joc. Ne-am pregătit bine toată săptămâna şi suntem foarte motivaţi. Trebuie să vină prima victorie, nu putem fi ghinionişti la nesfârşit”.

Cealaltă echipă doljeană care va juca în această după-amiază este CSU II Craiova, care va evolua în deplasare la Atletic Bradu. Craiovenii vin după un eşec, scor 0-1, la Işalniţa, cu FCM Alexandria, în timp ce gazdele antrenate de Rică Neaga au dispus cu 1-0 în derbiul judeţean de CS Mioveni II.

Singura echipă din Dolj care joacă sâmbătă este ACS Podari. Elevii lui Florin Șoavă vor întâlni de la ora 15 pe teren propriu pe FCM Alexandria.

Să sperăm că nu vom mai avea ghinion, ca în precedentele două jocuri şi vom obţine toate punctele puse în joc. Avem nevoie de victorie care poate însemna descătuşarea, mai ales că au trecut 4 etape şi nu avem decât un punct în clasament. Cu Alexandria nu va fi deloc uşor, este o echipă speculativă, dar sunt convins că vom fi montaţi săştigăm acest meci”, a declarat unul dintre atacanţii echipei din Podari, George Neacşu.

De partea cealaltă şi în tabăra teleormănenilor predomină optimismul. ”Meciul cu Podari va fi foarte greu. Au jucători experimentaţi şi un antrenor cu experienţă. Am avut un amical cu ei acasă şi am câştigat cu 3-1. Vrem săştigăm jocul. Atmosfera este foarte bună la noi mai ales că suntem nou-promovaţi. Avem un moral bun”, a afirmat marcatorul unicului gol din partida cu CSU II, Cosmin Căpăţână.

Liga a III-a, seria a 3-a, etapa a 5-a

30 septembrie, ora 16

FC Voluntari II – SCM Piteşti

Ora 17

Atletic Bradu – CSU II Craiova

CS Mioveni II – Urban Titu

ACS Șirineasa – Concordia II Chiajna

ACSO Filiaşi – Steaua II Bucureşti

1 octombrie, ora 15

Flacăra Moreni – FC Aninoasa

ACS Podari – FCM Alexandria

Sporting Roşiori va sta.

Clasament

1. SCM Piteşti 4 3 1 0 7-1 10

2. ACS Şirineasa 4 3 0 1 5-5 9

3. FCM Alexandria 3 2 1 0 2-0 7

4. Atletic Bradu 4 2 1 1 4-3 7

5. Flacăra Moreni 4 1 3 0 8-3 6

6. FC Aninoasa 4 1 3 0 2-1 6

7. Urban Titu 4 1 2 1 7-5 5

8. FC Voluntari II 4 1 2 1 7-6 5

9. CSU II Craiova 4 1 1 2 8-6 4

10. Steaua II 3 1 1 1 7-7 4

11. Sporting Roşiori 4 1 1 2 2-3 4

12. ACSO Filiaşi 3 0 2 1 1-5 2

13. Concordia II 4 0 2 2 0-7 2

14. ACS Podari 3 0 1 2 3-5 1

15. CS Mioveni II 4 0 1 2 3-9 1

Populare

Recomandări

1,25 milioane lei – șpaga din portbagajul șefului CJ Vaslui

Update/ Buzatu a fost reținut de anchetatori. Șeful Consiliului Judeţean...

6 oameni, la spital după un accident produs în Vâlcea

6 oameni au ajuns la spital, în urma unui...