vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Teatrul Colibri își deschide stagiunea

Sâmbătă, 1 octombrie 2016, la ora 18:00 publicul întâlneşte Cavalerii Mesei Rotunde, într-un spectacol cu scenariul și regia semnate Cristian Pepino, cu scenografie de Cristina Pepino şi Mirela Tofan, muzica Dan Bălan. În distribuţie îi regăsim pe actorii: Oana Stancu, Mugur Prisăcaru, Cosmin Dolea, Daniel Mirea, Rodica Prisăcaru, Iulia Cârstea, Ionica Dobrescu.Perceval: – Si ce fac cavalerii? / Francesco: – Ii apără pe cei slabi și fac dreptate. Sunt în stare să învingă în luptă o oaste întreagă, atât sunt de viteji!

Duminică, 2 octombrie 2016, ora 11:00 este rezervată pentru Poveste despre HANSEL și GRETEL, un spectacol după Frații Grimm, de și cu: Geo Dinescu, Marin Fagu și Mugur Prisăcaru. Puternică vizual datorită stilului steampunk, dar și atmosferei create de muzică și lumini, povestea este abordată din perspectiva relațiilor de familie, cu amintiri, traume, dragoste.  „Este un spectacol în care încercăm tot timpul să îi surprindem pe cei mari și mici, care încearcă să nu plictisească pe nimeni. Un spectacol, până la urmă, nebun cu faze de delir“. Mugur Prisăcaru

Preţ bilet: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului. Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După week-end-ul cu poveşti, luni, 3 octombrie 2016, intră în lucru atelierele de creație din Fabrica de povești electroColibri. În această primă serie din Stagiunea 2016 / 2017 se derulează, până în decembrie 2016, zece ateliere: DINCOLO DE POVESTE (coord. Rodica Prisăcaru), MICII CREATORI (coord. Ionica Dobrescu), EXPERIMENT CREATIV (coord. Iulia Goanţă), PRIMUL PAS PE SCENĂ (coord. Alis Ianoş), BEBETI – MAGAZINUL DE TEATRU (coord. Laura Pumnea), CINE SUNT EU! (coord. Geo Dinescu), ZECE DEGETE, NU DOAR DOUĂ MÂINI (coord. Marin Fagu), FABRICA DE POVEŞTI (coord. Adriana Teodorescu), GAZETARUL DE TEATRU (coord. Laura Pumnea), DINCOLO DE MASCĂ (coord. Geo Dinescu).

Politica