joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Judo. Severinencele au făcut echipă bună

Pentru prima dată de la înfiinţare, CSM Drobeta a participat la Campionatul Naţional pe echipe, rezervat cadetelor (U18)

După numeroase medalii naţionale obţinute, începând cu 2004, în competiţiile individuale, clubul severinean a urcat pe podium şi în proba pe echipe. În componenţa Ana Maria Stroe (44 kg), Roberta Ioviţă (52 kg), Andreea Borontiş (57 kg), Andreea Bortoş (57 kg), Anda Vâlvoi (63 kg) şi Lorena Necula (70 kg), CSM Drobeta a obţinut medalia de bronz la Campionatul Naţional pe echipe, pentru cadete (U18).

„Am plecat cu dezavantaj faţă de celelalte echipe. Meciurile noastre au pornit de la scorul de 2-0 pentru adversare, deoarece nu am avut sportive în cadrul categoriilor – 48 kg şi +70 kg, dar fetele au ştiut să se mobilizeze şi să remonteze diferenţa. Sunt sportive valoroase şi sunt mândră de rezultatele lor”, a declarat antrenoarea Lena Sterea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot la Ploieşti, sportivele de la clubul severinean au obţinut 4 medalii, dar la individual, în finala Campionatului Naţional de Ne-waza, pentru cadete. Astfel, Ana Maria Stroe (- 44 kg) şi Lorena Necula (+63 kg) au cucerit aurul, Roberta Ioviţă (-52 kg) a luat argintul, iar Anda Vâlvoi (- 63 kg) a urcat pe ultima treaptă a podiumului de premiere. Rezultatele au plasat CSM Drobeta pe locul secund în clasamentul general al cluburilor, la feminin.

Politica