vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

GP, 4 puncte în dubla cu CSM

Școlarii” se menţin lideri la A, în timp ce la B sunt pe locul 3, prima poziţie fiind ocupată de Dinamyk Craiova.

Echipa de juniori republicani A de la Academia de Fotbal ”Gică Popescu” Craiova a reuşit să se impună, scor 3-0, la Vâlcea în faţa gazdelor de la CSM Râmnicu Vâlcea în runda a cincea a Seriei a 6-a din campionatul organizat de FRF. ”Școlarii” a trecut de vâlcenii, antrenaţi de Gabi Mangalagiu, prin dubla lui Croitoru, şi reuşita lui Tătulea.

A fost un meci bun făcut de echipa mea, care demonstrează o creştere de la meci la meci. Mă bucură faptul că suntem pe primul loc şi ne menţinem de câteva etape pe această poziţie. La Vâlcea am întâlnit o formaţie bună, preocupată de joc, dar noi am fost mult mai concentraţi şi am reuşit a cincea victorie consecutivă”, a declarat antrenorul GP-ului, Gică Barbu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta a folosit la Râmnicu Vâlcea următoarea formulă: Udrea – Iliescu, Păduraru, Bălă, Butoi – Ștefan, Toboş, Croitoru, Tătulea – Oglice, Onică. Au mai intrat Gheorghe şi Preoteasa.

La rândul său antrenorul echipei vâlcene Gabi Mangalagiu, care este şi pe banca tehnică a divizionarei C ACS Șirineasa, a spus: ”Suntem în reconstrucţie, sperăm să creştem de la meci la meci. Normal că importante sunt şi rezultatele, ne dorim mereu să învingem dar nu reuşim de fiecare dată. Important este ca juniorii să prindă experienţă astfel încât să fie soluţii pentru echipa mare”.

În următoarea rundă, GP va juca pe teren propriu în compania echipei LPS Târgu Jiu, iar CSM Rm. Vâlcea juniorii se deplasează în Bănie pentru întâlnirea cu CSJ Știinţa ”U” Craiova. La juniori A au mai avut loc în această etapă alte două partide şi anume CFR Romgaz Craiova – CSS Slatina 1-2 şi LPS Slatina – CSS Craiova 5-1, în timp ce CSJ Ştiinţa U Craiova şi LPS Târgu Jiu au stat. În competiţia juniorilor B, CSM şi GP au terminat la egalitate, scor 1-1.

Eu sunt mulţumit de toate rezultatele, în condiţiile în care în disputa cu ”Gică Popescu” am fost egalaţi în finalul întâlnirii. Suntem pe poziţia a doua a clasamentului într-o serie puternică, în care sunt multe echipe din Craiova”, a afirmat antrenorul echipei din Zăvoi, Gicu Deaconescu.

De acest rezultat de egalitate a profitat gruparea craioveană Dinamyk care a redevenit liderul Seriei 6-a. Trupa lui Ștefan Florescu s-a impus cu 4-2 în meciul jucat la Târgu Jiu, în faţa echipei locale LPS. Au marcat pentru craioveni Cotocu, Ciutică, Chiciu şi Stocheci.

Mă bucură această victorie, mai ales că veneam după un eşec pierdut la mare luptă şi cu multe goluri în faţa Vâlcii. Am făcut la Târgu Jiu un joc bun şi ne-am impus fără probleme revenind, după o etapă din nou pe prima poziţie a clasamentului. Sper să fim la fel de montaţi în joc şi etapa viitoare, când avem o deplasare grea la Slatina, cu echipa locală CSS”, a afirmat tehnicianul Dinamyk-ului, Ștefan Florescu.

La Dinamyk au evoluat: Ciolponea-Ilie, Petrescu, Stan, Geană – Tomescu, Boboc, Chiciu, Cotocu, Ciutică. Au mai fost folosiţi Feraru, Lisandru, Butoi, Stocheci. Tot în runda a 7-a din Seria a 6-a a juniorilor B s-au mai jucat meciurile: ACS CFR Romgaz Craiova – CSS Slatina 0-7, LPS Slatina – CSS Craiova 0-0. CSJ Ştiinta U Craiova a stat în acestă etapă. Runda viitoare programează pe 1 octombrie, de la orele 14 meciurile: CSS Slatina – CS Dinamyk Craiova (stadion” Rapid” din Piatra Olt), Academia de Fotbal Gică Popescu – LPS Târgu Jiu (stadion ”Hanul Doctorului”, Craiova), CSJ Ştiinta ”U” Craiova – ACSM Râmnicu Vâlcea (stadion ”Centrul Turistic pentru Agrement şi Sport Dolj”, Craiova), CFR Romgaz Craiova – LPS Slatina (stadion ”Depou CFR”, Craiova). CSS Craiova va sta.

Politica