miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Viceprimarul Orşovei, mardeiaş în şedinţe : ,,Bă, împuţitule, dacă îți dau două, acuma, te găsesc dracii!”

Lume! Lume! Circul de stat din Consiliul Local Orşova judeţul Mehedinţi s-a redeschis! Cel mai îndrăgit moment, aşa cum v-aţi obişnuit, este spectacolul cu clovni. Clovni politici. Vă invităm să nu rataţi nicio şedinţă de Consiliu Local că nici nu ştiţi ce pierdeţi!

În ultima sedinţă viceprimarul Orşovei, ţărănistul Aurelian Truşcă, a intrat în rolul mardeiaşului. Cunoscut ca un om în etate, calm şi echilibrat, la un moment dat viceprimarul şi-a ieşit din minţi.

A uitat de diplomaţie şi de tot şi l-a beştelit şi ameninţat cu bătaia pe Adrian Cican, consilier local aflat în tabăra adversă: ,,Bă, nesimţitule, bă, bă, idiotule, bă, împuţitule! Cine bagă banii în buzunar? Dacă îţi dau două, acuma, te găsesc dracii!, a ţipat Truşcă la Cican în şedinţa de Consiliu Local.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De găsit nu l-au găsit “dracii pe Cican şi nici n-a primit ,,două căci, în final, spiritele s-au calmat. Însă orşovenii prezenţi la circotecă au plecat iarăşi cu un gust amar.

,,Păcat de bătrâneţea lui sau ,,Degeaba e om cu părul alb în cap!

Viceprimarul Orşovei, ţărănistul Aurelian Truşcă, un om mic de statură şi cu ceva probleme de sănătate, ca mai toţi pensionarii, nu este un politician calm, diplomat şi blajin, cum a pozat până acum. Nicidecum. Când nu-i convine ceva, se transformă, devine şi spurcat la gură şi mardeiaş. În ultima şedinţă a Consiliului Local Orşova, ,,Croitoraşul cel Viteaz”, pe nume Aurelian Truşcă, şi-a dat arama pe faţă. Concret, el a vrut vrut să-l bată pe consilierul local Adrian Cican. Deocamdată l-a bătut doar din gură, cum tot din gură l-a făcut albie de porci. ,,Bă, nesimţitule, bă, bă, idiotule, bă, împuţitule, bă, nemernicule! Cine a băgat banii în buzunar? Dacă îţi dau două, acuma, te găsesc dracii!, ţipa în şedinţă vicele Truşcă la consilierul Cican. Cican n-a ripostat violent la Truşcă, ci doar l-a întărâtat fin cu o solicitare, ca să-l enerveze şi mai rău.

De la ce a pornit circul


consilierul local cican adrianÎn timpul şedinţei ordinare a Consiliului Local al municipiului Orşova consilierul Adrian Cican cerea insistent să fie pusă documentaţia tehnică la mapa unui proiect aflat pe ordinea de zi. Proiectul viza aprobarea unei rectificări de buget, prin care se aloca o sumă foarte mare către două proiecte de investiţii, fără ca la mapele de şedinţă ale consilierilor să fie adăugate proiectele tehnice şi fără justificarea necesităţii alocării acelor fonduri.

Discuţiile tensionate au plecat de la faptul că pe ordinea de zi se cerea aprobarea unui proiect de investiţii, despre a cărui documentare consilierii nu fuseseră îndeajuns de informaţi asupra preţurilor contractate şi asupra cantităţilor de lucrări contractate.

Consilierul PND Adrian Cican a reacţionat dur atunci când viceprimarul Aurelian Truşcă i-a arătat două documentaţii separate, în timp ce consilierii nu aveau la mapă acele documentaţii şi nu le studiaseră, pentru a putea vota în cunoştinţă de cauză.

Nu votăm proiecte, fără să ştim ce votăm şi unde se duc banii, nu vrem ca banii să intre în buzunarele unora!, a spus consilierul Adrian Cican. Acesta a fost momentul în care viceprimarul Aurelian Truşcă a izbucnit într-o criză de nervi, s-a ridicat în picioare şi a început să urle la consilierul Cican, făcându-l în toate felurile. „Bă, nesimţitule, cine bagă banii în buzunar? Dacă îşi dau două, acuma, te găsesc dracii! Bă, idiotule! Bă, nemernicule! Pleacă dracului! Faci oraşul de râs! Băi, împuţitule! Nenorocitule, nenorocitul dracului!, i-a strigat viceprimarul Truşcă , consilierului Cican.

Primarul cel necopt, de partea vicelui mardeiaş

Culmea este că, aflat chiar lângă agresivul de viceprimar Truşcă, primarul municipiului, tânărul traseist politic Marius Stoica, în loc să îl calmeze, a sărit tot la gâtul lui Adrian Cican, pe care l-a admonestat că ar trebui să îi fie ruşine să jignească un om cu atâta competenţă cum este viceprimarul Truşcă.

Îi atrag atenţia domnului consilier Cican să aibă bun simţ şi să nu mai aducă acuzaţii unui om de competenţa domnului viceprimar!, a strigat nervos primarul Marius Stoica.

În timp ce viceprimarul Truşcă îl făcea în continuare „nesimţit pe Cican şi urla ca disperatul, cineva din publicul care asista la şedinţă, de pe margine, a strigat: „Sunaţi acum la 112!.

Preşedintele de şedinţă a reuşit, până la urmă, cu chiu, cu vai , să îl calmeze pe viceprimar şi să reia lucrările şedinţei.

 

Politica