joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A rănit un om şi a fugit

Un bărbat, de 33 ani, din Peştişani, a provocat un accident rutier, în urma căruia un om a fost rănit, şi a fugit de la locul faptei. Un alt şofer a sunat la 112 şi a anunţat accidentul. Victima a fost transportată la spital.

La data de 25 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat, participant la traficul rutier, despre faptul că pe raza comunei Peştişani a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă.

Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că un bărbat, de 33 de ani, din comuna Peştişani, în timp ce conducea o autocamionetă pe raza comunei, într-o curbă uşoară la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei, răsturnându-se în afara părţii carosabile, după care a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma impactului un bărbat de 33 de ani, din comuna Peştişani, pasager în autovehicul, a suferit leziuni, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, potrivit Poliţiei Gorj.

Șoferul a fost găsit de poliţişti la domiciliul său. Acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. „A fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar după analiza probelor biologice a rezultat o concentraţie de 3,80 respectiv 3,50 g/l alcool pur în sânge. În baza probatoriului administrat în dosar, în data de 26 septembrie a.c. s-a dispus măsura reţinerii suspectului pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, afirmă reprezentanţii IPJ Gorj.

Bărbatul este, acum, cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de  vătămare corporală din culpă, părăsirea locului faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

 

Politica