vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

20 de familii, ajutate de Asociația Vasiliada

20 de familii dezavantajate social și financiar din județul Dolj, ce se află în grija Asociației Vasiliada, vor primi un ajutor ce constă în materiale de construcții și amenajări interioare, donate de magazinul de bricolaj Leroy Merlin. Acțiunea face parte din Programul de sprijin pentru copil și familie, derulat de Asociația Vasiliada.

Gestul magazinului Leroy Merlin din Craiova reprezintă, pe de o parte, o formă concretă de ajutorare a familiilor care au nevoie de sprijin, dar poate fi și un factor motivațional pentru alte companii de a se implica în programe de responsabilitate socială”, a declarat pr. Adrian Stănulică, președintele Asociației Vasiliada.

Sunt deja 15 ani de când se desfășoară activități ce oferă sprijin comunităților și persoanelor din sud-vestul țării, creând diverse parteneriate cu instituții publice sau private.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ne-am adresat Asociației Vasiliada și nu este prima dată când ni se răspunde acestui apel. Suntem o familie numeroasă și avem prea puține posibilități, astfel încât să ne putem descurca singuri. Mulțumim Asociației Vasiliada și reprezentanților magazinului Leroy Merlin pentru că înțeleg nevoile noastre, pentru că ne sunt alături și pentru că ne ajută să putem duce o viață mai bună”, a mărturisit unul dintre beneficiarii acestui sprijin.

Politica