marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PNL Mehedinţi a stabilit candidaţii la parlamentare

Liberalii mehedinţeni au decis pe cine aruncă în lupta pentru parlamentare însă pesediştii mai au ceva de cântărit. PSD Mehedinţi mai are de tranşat problema senatorului venetic şi anti-DNA Șerban Nicolae, un fel de piatră de moară care şi-ar dori să candideze tot de aici pentru un nou post de senator. Numai că organizaţia judeţeană a PSD a stabilit în urmă cu ceva timp că nu mai acceptă ,,venetici”, ,,intruşi” sau ,,piloşi” paraşutaţi de la centru pe listele de candidaţi pentru simplul motiv că şi în PSD Mehedinţi sunt foarte mulţi mehedinţeni de valoare, oameni ai locului, care au muncit mult pentru partid şi care merită pe deplin să ajungă şi ei în Parlament.

PNL Mehedinţi este prima formaţiune politică din judeţ care şi-a definitivat lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 10 decembrie 2016. Preşedintele organizaţiei judeţene Virgil Popescu este primul pe lista candidaţilor liberali pentru Camera Deputaţilor. Pe locul 2 pentru Camera Deputaţilor se află Dan Constantin Săceanu, fost prefect, fost director RAAN, fost parlamentar, liberal cu state vechi. Pe locul 3 la Camera Deputaţilor este înscris Gheorghe Florescu, profesor universitar, fost vicepreşedinte al CJ Mehedinţi şi fost preşedinte la PCMehedinţi, o bună perioadă. La Senat pe primul loc se află senatorul în funcţie Marius Bălu, iar pe locul 2 este medicul Stela Firu, director la spitalul CFR din Severin, preşedinta organizaţiei judeţene de femei a liberalilor mehedinţeni, fost director la DSPMehedinţi şi actual consilier judeţean liberal.

PSD Mehedinţi la bursa zvonurilor: veneticul Șerban Nicolae, piatra de moară!

Policlinica Buna Vestire Craiova

PSD Mehedinţi nu a anunţat până acum lista candidaţilor la parlamentare. Cuiul lui Pepelea în această problemă delicată sau mai bine zis piatra de moară ar fi bucureşteanul Șerban Nicolae, senator PSD de Mehedinţi anti-DNA care şi-ar mai dori un mandat de senator de Mehedinţi. Pe principiul ,,dragoste cu forţa nu se poate”, se pare că în PSD Mehedinţi s-a luat hotărârea să nu mai existe, cel puţin la aceste alegeri parlamentare, candidaţi ,,venetici”, străini de Mehedinţi, paraşutaţi din Bucureşti sau din alte zone, de către conducerea centrală a partidului. Și dorinţa lui Șerban Nicolae de a deschide lista de candidaţi pentru Senat din partea PSD Mehedinţi a încins spiritele în organizaţia judeţeană. Până se va tranşa această problemă a ,,veneticului” anti-DNA, la bursa zvonurilor se vehiculează următoarele nume din PSD Mehedinţi pentru un post de parlamentar: Constantin Truşcă, primarul comunei Șimian, Nistor Costaiche, primarul comunei Vânjuleţ, Manuela Prajea, director la Colegiul Traian din Severin, Alexandru Bălănescu, decanul Baroului Mehedinţi, Doru Dumitrescu, chestor în rezervă, fost mare şef în Poliţia Română, deputatul Petre Daea, Valentin Popescu, director la DGASPC Mehedinţi şi Rafael Dunărinţu, primarul oraşului Baia de Aramă.

 

Politica