joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi dintre membrii Consiliului de Supraveghere de la CEO s-au retras din funcţii

Doi dintre membrii Consiliului de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, numiţi săptămâna trecută în funcţii, au renunţat, marţi, la poziţiile obţinute.

Este vorba despre Simona Fătu, fost vicepreşedinte Volksbank, şi Constantin Jujan, fost director general al Companiei Naţionale a Huilei, care au fost numiţi membri în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia.

Un al treilea caz s-a înregistrat la Consiliul de Administraţie (CA) al Societăţii de Administrare a Participaţiilor în Energie (SAPE), Mugur Popescu, director BCR Pensii, retrăgându-se din funcţia de membru al CA.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ministrul Energiei spune că această situaţie ridică un semn de întrebare cu privire la nivelul de angajament din partea sectorului privat.

„Am avut o surpriză: trei retrageri în aceeaşi zi, ceea ce spune ceva despre nivelul de angajament. Când cineva se retrage după o săptămână, se ridică un semn de întrebare. Pentru a realiza acest proces, trebuie ca sectorul privat săşi asume un angajament. Sper ca din asta să învăţăm împreună, pentru că este nevoie de mediul privat să sprijine acest proces, care nu este deloc simplu”, afirmă Victor Grigorescu.

Cei trei s-au retras în aceeaşi zi, respectiv marţi, 20 septembrie. În locul acestora vor fi numite alte persoane.

 

Politica