sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mulţescu: “Cu Voluntari e meci de şase puncte”

CSU Craiova va întâlni în această după-amiază, în deplasare, începând cu ora 17.00, FC Voluntari. În ultimele două etape, formaţia din Bănie s-a aflat într-un impas, nereuşind să câştige niciun meci. A înregistrat două remize, ambele în condiţiile în care echipa craioveană a atacat mult, dar i-a lipsit eficienţa. Pentru meciul cu Voluntari, echipă care se află la mijlocul clasamentului, gruparea olteană are nevoie de o revigorare, să îşi impună mai clar jocul în faţa adversarului şi să înceteze să rateze aşa de mult. Misiunea craiovenilor pentru acest joc este victoria, antrenorul Gigi Mulţescu considerând întâlnirea de astăzi una care valoreză “şase puncte”.

Ne aşteaptă o deplasare de şase puncte pentru că şi Voluntari ocupă o poziţie apropiată de play-off. Este important să câştigăm împotriva unei echipe care vrea să ajungă în primele şase. Voluntariul a arătat forţă de joc în meciurile de pe teren propriu, a obţinut victorii spectaculoase, cu goluri multe. Fă de echipa pe care am antrenat-o eu, au apărut jucători noi, Cernat şi Ivanovici, care pot face diferenţa. În faţă stau bine, dar au probleme în defensivă, fapt vizibil şi în ultimul meci. Ne dorim să profităm de ele. Dar, în primul rând, trebuie să trecem peste semieşecul de ieri şi să abordăm meciul la victorie. Obiectivul meu personal este să câştig fiecare meci, iar cel mai greu va fi primul, adică jocul de miercuri. Dat fiind că meciurile sunt la distanţă de două zile este posibil să apară schimbări în primul 11. Nu consider că împotriva celor de la CFR şi Chiajna am făcut meciuri slabe, problema este că nu am câştigat. Dorim să jucăm mai bine şi să fim mai eficienţi, a declarat Gigi Mulţescu la conferinţa de presă care a prefaţat partida de la Voluntari.

Golgheterul Craiovei de până acum, Simon Măzărache, speră că va reuşi să îşi îmbunătăţească cifrele la meciul de la Voluntari, în acelaşi timp ajutându-şi echipa să câştige.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu va fi un meci uşor la Voluntari, este una dintre echipele bune ale campionatului în special pe teren propriu. Au jucători care pot face diferenţa. Personal, îmi doresc să marchez meci de meci. Am până acum patru goluri, iar la Voluntari vreau să-l dau pe-al cincilea. Doresc să înscriu cât mai mult, să-mi ajut astfel echipa“, a spus jucătorul lui CSU.

 

Politica