miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olguța Vasilescu: CSM afectează credibilitatea justiției

Primarul Craiovei, Olguța Vasilescu, a declarat, astăzi, cu privire la decizia CSM care o acuză că a afectat independența justiției, că ea a spus adevărul și că CSM afectează credibilitatea justiției trecând peste decizii ale instanțelor.

„CSM nu face altceva decât să treacă peste două decizii de instanță, ceea ce mi se pare cu adevarat că afectează credibilitatea justiției. De altfel, CSM preia declarațiile DNA că am încălcat independența justiției, fiindcă m-am apărat în spațiul public reacționând la declarațiile unui denunțător făcute tot în spațiul public și care mă hărțuiește zilnic cu tot felul de calomnii sau la informații pe surse judiciare făcute de DNA despre mine. Dar cum rămâne cu cele două instanțe care mi-au dat dreptate și care spun că am rămas în limitele constituționale ale libertății de exprimare când am vorbit despre dosar? Eu înțeleg că a doua supărare a DNA este că am făcut afirmații tendențioase când am spus că procurorul de caz mi-a cerut un denunț despre Iohannis. Pe cine deranjează că am spus adevărul? Și cum am afectat astfel independența justiției sau credibilitatea magistraților?”- Olguța Vasilescu, la Antena 3.

Inspecția Judiciară a evidențiat declarația Olguței Vasilescu cu privire la faptul că i s-a cerut să facă un denunț împotriva președintelui Klaus Iohannis, dar și a altor primari, iar prin aceasta, ar fi afectat credibilitatea procurorului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vezi ce a decis CSM la link-ul umător:

CSM: Olguța Vasilescu și Adrian Mititelu au afectat independența justiției

Politica