vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Forumul Carierei, la Universitatea din Craiova

Noul an universitar debutează cu veşti bune pentru tinerii studenţi şi nu numai. Zeci de firme de top, angajatori, dar şi oficialităţi locale şi regionale vor veni în Bănie pentru a promova Universitatea din Craiova şi a o ajuta să devină polul de dezvoltare al acestei regiuni.

Va fi şi o premieră pentru Universitatea din Craiova, Forumul Carierei. O să vedeţi angajatori, zeci de firme de top la Universitatea din Craiova, o să vedeţi oficialităţi locale şi regionale. Încercăm să aducem primarii din cele cinci reşedinţe de judeţ, dar şi preşedinţii consiliilor judeţene din cele cinci judeţe ale Olteniei, pentru că Universitatea din Craiova va trebui săşi regăsească identitatea, să devină polul de dezvoltare al acestei regiuni, şi apoi ne vom gândi la partea naţională şi internaţională”, a spus Cezar Spînu, rectorul Universităşii din Craiova.

De asemenea, în perioada 12-13 octombrie, după deschiderea anului universitar, va avea loc inaugurarea INCESA, acea infrastructură de cercetare în ştiinţe aplicate pe fonduri europene, o investiţie de 18 milioane de euro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica