Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Florin are nevoie de noi!

Publicat

pe

Diaconu Florin este un tânăr de 18 ani, din comuna Movileni, pe care natura l-a pus la încercare, atât pe el, cât şi pe părinţii săi, încă de la naştere. Florin s-a născut cu o malformaţie congenitală de cord şi cu retard psihic mediu.

Băiatul suferă de Defect Septal Atrial şi are şi un sindrom dismorfic. Problema cea mai mare este cea de la inimă. Mama lui spune că în timp problema s-a agravat, iar acum Florin are nevoie de o intervenţie chirurgicală.

Familia nu îşi permite însă să ajungă nici până în Bucureşti, acolo unde băiatul ar trebui să fie văzut de un medic. Mama este casnică, tatăl lucrează cu ziua, iar indemnizaţia de handicap pe care Florin o primeşte este de puţin peste 900 lei. Din aceşti bani trăieşte familia Diaconu.

Problema la inimă o are de când s-a născut. Când avea cinci ani am mers cu el la medic la Bucureşti şi atunci gaura aceea avea şapte milimetri, iar anul trecut am fost din nou la control şi a ajuns la 21 milimetri. Trebuie neapărat să facem operaţie. Dar trebuie să ajungem la Bucureşti şi nu avem posibilităţi financiare. Nu ştim dacă operaţia trebuie plătită sau nu, dar nu te poţi duce acolo fără bani la tine”, spune Ioana Diaconu, mama lui Florin.

Părinţii lui Florin cer ajutorul oamenilor de bună credinţă: „Dacă aveţi bunăvoinţă şi credinţă să-l ajutaţi, vă rugăm. Dumnezeu să vă binecuvânteze”.

© 2021. Toate drepturile rezervate.