Hans Klemm, poză cu steagul secuiesc „din politeţe”

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm, spune că a acceptat să facă o fotografie cu steagul secuiesc, fotografie ce a stârnit controverse şi discuţii aprinse, „ din politeţe”.

Unii dintre liderii politici cu care m-am întâlnit în Covasna mi-au cerut să fac o fotografie cu ei. Dar pot să vă asigur, ca ambasador al Statelor Unite ale Americii în România, că singurele steaguri importante pentru mine sunt steagul Statelor Unite ale Americii şi cel al României”, a declarat Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm, miercuri, la Craiova.

Încercând să explice de ce a acceptat să facă acea fotografie, Klemm a afirmat: „Am fost politicos”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, ambasadorul american a declarat că a avut o discuţie, la telefon, cu ministrul de externe. „M-a încurajat să vin la Craiova şi să explic aici opinia mea legată de acea fotografie. Nu ar trebui să existe niciun dubiu în privinţa angajamentului nostru faţă de parteneriatul strategic pe care îl avem cu România,” a precizat Ambasadorul SUA.

Ambasadorul american a participat, miercuri, la Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, din Craiova, la o întâlnire cu elevi de liceu și cu studenții beneficiari ai burselor de pregătire oferite de Uzina Ford. Amănunte despre această întâlnire veţi putea citi în ediţia de vineri a cotidianului Jurnalul Olteniei.

Populare

Recomandări

Craiova a devenit centrul radiologiei în România după două decenii

A avut loc deschiderea Congresului Național de Radiologie și...

6 oameni, la spital după un accident produs în Vâlcea

6 oameni au ajuns la spital, în urma unui...

1,25 milioane lei – șpaga din portbagajul șefului CJ Vaslui

Update/ Buzatu a fost reținut de anchetatori. "Procurorii din cadrul...