vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Blocată, în curte, de o groapă a CA Oltenia

O femeie care locuieşte pe Calea Unirii ne-a sesizat faptul că a rămas cu maşina blocată în curte după ce angajaţi ai Companiei de Apă Oltenia au săpat o groapă în faţa curţii sale. Femeia susţine că nu a fost notificată în prealabil şi că angajaţii au refuzat să îi explice despre ce lucrare este vorba şi dacă au o autorizaţie în acest sens. Situaţia s-a lămurit abia spre după-amiază, când cineva de la CAO s-a deplasat la faţa locului şi şi-a cerut scuze pentru felul în care s-a procedat.

 

O femeie a rămas blocată cu maşina în curte, luni, după ce angajaţi ai Companiei de Apă Oltenia au săpat o groapă în faţa curţii sale. „Eu lucrez la spital şi am văzut, în dimineaţa aceasta, că m-a sunat un număr. Pe la ora 10 am reuşit să sun la numărul respectiv şi mi s-a spus că sunt la mine la poartă, că sunt de la Compania de Apă şi că vor accesul în beci, să ia contoarele de apă şi să le pună la poartă”, a explicat Carmen Mikulovic. Pentru a înţelege mai bine contextul, trebuie spus că ţeava de apă care trece prin curtea sa deserveşte mai multe proprietăţi din zonă şi că unul dintre proprietari a solicitat să îşi tragă o conductă separată.

Eu trebuie să ies cu maşina mai târziu. Nu am cum să fac asta”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Femeia, care locuieşte pe Calea Unirii, a fost nemulţumită de faptul că nu a fost notificată în prealabil pentru a se putea conforma lucrării şi, totodată, a fost deranjată de faptul că angajaţii Compania de Apă Oltenia au refuzat să-i arate un act prin care să facă dovada necesităţii lucrării. „Mi-au explicat că ei asta fac. M-am speriat şi am venit să văd ce se întâmplă la poartă. La poartă asta se întâmplă, este această groapă care împiedică accesul, nu am fost notificată pentru această lucrare. Eu nu contest dreptul regiei de apă de a sparge spaţiul public. Eu contest că nu am fost notificată, că mi-au blocat calea de acces fără ca eu să ştiu. Eu trebuie să ies cu maşina mai târziu. Nu am cum să fac asta”, a explicat femeia.

Nimeni nu vrea să vorbească cu mine”

Aceasta a spus că nu i se pare corect modul în care au procedat cei de la Compania de Apă şi că, dacă ar fi anunţat-o, nu ar fi avut nimic împotrivă. „Dacă mă notificau, scoteam maşina înainte. Dacă doresc să-mi schimbe contoarele, să mi le pună dintr-o parte în alta, nu mă opun lucrului acesta, dar trebuia să mă anunţe, să-mi facă o adresă că vin în ziua de, că nu voi avea acces şi apă. Am sunat la regia de apă, am vrut să vorbesc cu domnul director, mi s-a spus că acesta nu este disponibil. Am fost redirecţionată la o doamnă care mi-a spus că muncitorii au cu siguranţă ordin de execuţie şi să merg să îl cer. Domnii spun că nu ştiu, că doar şefii ştiu. Mă deranjează că nu am fost notificată şi că nu mi-a fost asigurat accesul. Nimeni nu vrea să vorbească cu mine. Mai mult, drept răzbunare că am chemat presa şi că am sunat la conducere, muncitorii mi-au spus că nu mă mai racordează. I-am şi înregistrat”, a mai spus femeia.

CAO, fără un punct de vedere

Jurnalul Olteniei a încercat să ia legătura cu directorul Companiei de Apă Oltenia, Constantin Mitriţă, pentru a afla despre ce este vorba, însă acesta nu a putut fi contactat. Totodată, i-am transmis şi un mesaj în care am detaliat situaţia, însă directorul nu a răspuns nici la acesta.

Totuşi, spre după-amiază, cineva de la Compania de Apă Oltenia s-a deplasat la faţa locului şi a vorbit cu femeia, cerându-şi scuze. „În jurul orei 14:00 a venit cineva de la Compania de Apă Oltenia care şi-a cerut scuze pentru felul în care s-a acţionat. Acum se pregătesc să închidă groapa. A rămas să ne întâlnim toţi vecinii şi să ne punem de acord pentru a vedea cât costă lucrarea şi ce vom face pe mai departe”, a precizat Carmen Mikulovic.

Politica